Ελλάδα Κόσμος ΕΙΔΗΣΕΙΣ VIDEO

Διεθνής χούντα Κατέβασαν ανάρτηση του Δ.Γιαννακόπουλου με την ομιλία του Μ.Τζόνσον για τους Έλληνες ως... «πορνό»

Κάποιοι προσπαθούν να φιμώσουν για τις απόψεις του τον ιδιοκτήτη της ΒΙΑΝΕΞ και πρώην ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο καθώς δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το ότι η διεθνής χούντα Facebook/instagram κατέβασε το βίντεο από τον λογαριασμό του επιχειρηματία με την αιτιολογία του... ερωτικού περιεχομένου!

Τι έδειχνε το βίντεο; Την ομιλία του πρωθυπουργού της Μ.Βρετανίας για τους Έλληνες και το τι οφείλουν οι ξένοι στον πολιτισμό μας! Αυτό ήταν η παραβίαση ερωτικού περιεχομένου!

Δείτε το βίντεο:

Ο Δ. Γιαννακόπουλος ο οποίος το τελευταίο διάστημα ασκούσε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση που έχει φέρει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και έχει προκαλέσει διχασμό στην κοινωνία με τα μέτρα της υποχρεωτικότητας, έχασε τον λογαριασμό του στο Instagram.

Mέσα από τα social media, ο Δ. Γιαννακόπουλος καταδίκαζε τις αντιδημοκρατικές πρακτικές της κυβέρνησης, γεγονός που φαίνεται ότι ενόχλησε ορισμένους που ξεκίνησαν εναντίον του «ανοιχτό» πόλεμο.

Και σημειώνουμε «ανοιχτό» διότι ο ισχυρός επιχειρηματίας επέστρεψε δριμύτερος μέσα από νέο λογαριασμό, προειδοποιώντας όσους τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, ότι δεν πρόκειται να το βάλει κάτω.

Η ενέργεια του Instagram να κλείσει το account DPG7000, αποτελεί την πιο ηχηρή απόδειξη πως μόνο ως δίκτυο φιλοξενίας όλων των απόψεων δεν μπορεί να θεωρείται.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την πρώτη στιγμή που άνοιξε λογαριασμό στο Instagram έως και τη στιγμή που το DPG7000 τέθηκε εκτός λειτουργίας, πρέσβευε και εξέφραζε μόνο τις προσωπικές του απόψεις, στηρίζοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το δόγμα «Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια».

Απόψεις που φαίνεται να ενοχλούν πολλούς. Γι' αυτό και μένει να διευκρινιστεί αν το account DPG7000 που διατηρούσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram, έκλεισε από τους ίδιους τους διαχειριστές του συγκεκριμένου κοινωνικού Μέσου δικτύωσης, ή μετά από ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν από εσωτερικούς κύκλους που ενοχλούνταν, προφανώς, από τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του κ. Γιαννακόπουλου.

Μέχρι όλα αυτά να ξεκαθαριστούν και να επαναλειτουργήσει το αρχικό προφίλ του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενεργοποίησε νέο λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα με το προφίλ dimitrisgiannakopoulos7000, το οποίο ήδη μετρά μέσα σε ελάχιστες ώρες περισσότερους από 52.000 ακόλουθους.


ΠΗΓΗ