Τη νύχτα της 1ης Σεπτεμβρίου 2021, ο αγαπημένος διορατικός Πολωνός, Pan Krzysztof Jackowski, πήγε ζωντανά με ένα νέο βίντεο, με νέες προβλέψεις, το οποίο ξεκίνησε με τις κυκλοφορίες των πολωνικών ειδήσεων και αποσπάσματα βίντεο με αποσπάσματα από τις παρελάσεις του στο παρελθόν έτος. Παραδόξως, όλα όσα προέβλεψε σχετικά με την κατάσταση στην Πολωνία έγιναν πραγματικότητα και συνεχίζουν να γίνονται πραγματικότητα.

Ο Pan Yatskovsky δεν ξέχασε το παγκόσμιο κοινό, στο οποίο ακόμη και οι κάτοικοι της μακρινής Ιαπωνίας προσκολλήθηκαν στο YouTube και άκουγαν με όλα τα αυτιά τους. Η Ιαπωνία, φαίνεται, δεν απειλείται ακόμη, αλλά στην Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και τη Μέση Ανατολή, ο κασσίτερος μπορεί σύντομα να ξεκινήσει:

…. Ισως αυτό είναι αφελές, αλλά το πρώτο πράγμα που ένιωσα σήμερα ήταν ότι ο κόσμος έμοιαζε να έχει σταματήσει να μιλάει στον εαυτό του. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι ανώτατοι ηγέτες αυτού του κόσμου τρέχουν, ανακοινώνουν κάτι, αλλά κανείς και με κανέναν άλλον δεν συμφωνούν σε τίποτα, λες και έχουν πάρει εδώ και καιρό κάποιες ανησυχητικές αποφάσεις και η ανάγκη για πολιτικούς διαμεσολαβητές έχει εξαφανιστεί εντελώς. Οι πολιτικοί προφανώς μαντεύουν για την ουσία αυτών των αποφάσεων, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά το χρονοδιάγραμμα.

Αφγανιστάν … τρεις δυνάμεις θα επιστρέψουν στο Αφγανιστάν και αυτό που συνέβη εκεί πρόσφατα είναι μια παγίδα για τους Ταλιμπάν. Η παγίδα έκλεισε και τώρα κάθονται σε αυτήν. Αλλά αυτή η παγίδα είναι επίσης ένα σχέδιο για κάτι περισσότερο. Και αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να εφαρμοστεί μέσω της παγίδας των Ταλιμπάν. Οι αντάρτες θα ξεσηκωθούν ξαφνικά εκεί - στην πραγματικότητα, έχω την αίσθηση ότι είναι ήδη έτοιμοι. Και τότε άλλες τρεις χώρες θα παρέμβουν στη σύγκρουση και όλες οι υπόλοιπες θα παρακολουθήσουν. Η Ευρώπη, όμως, θα βράσει. Οι πολιτικοί θα μιλήσουν πολύ και ο κόσμος θα διαμαρτυρηθεί.

Εκτός από το Αφγανιστάν, όπως έχω ήδη πει, δύο πιο επικίνδυνες συγκρούσεις θα προκύψουν σύντομα στον κόσμο. Το πρώτο πράγμα που βλέπω, σαν να βλέπουμε από τα πουλιά, είναι ένα είδος τεράστιας κατάθλιψης στην περιοχή. Υπάρχουν πολλές στέρνες και σωλήνες, σαν κάτι να αποθηκεύεται ή να εξορύσσεται εκεί. Και αυτός ο τόπος θα επιτεθεί, θα υπάρξει κάποιου είδους πρόκληση.

Όταν συμβεί αυτό - για την περιοχή, είναι πιθανό να προκύψει μια ενεργειακή καταστροφή για ολόκληρη τη χώρα. Οι άνθρωποι θα θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα πανικόβλητοι, πριν από αυτό θα υπάρξει επίθεση σε αυτήν τη χώρα από τρεις πλευρές, οπότε πολλοί που θέλουν να ξεφύγουν δεν θα μπορούν. Βλέπω ανθρώπους που πηγαίνουν στους κινηματογράφους, αλλά δεν βλέπουν ταινίες - απλώς μπαίνουν σε μεγάλα δημόσια κτίρια για να κρυφτούν από κάτι.

Οι πολωνοί θα εξοργιστούν από την πολωνική κυβέρνηση, γιατί σε πολλούς φαίνεται ότι η πολωνική κυβέρνηση συμφώνησε σε κάτι εδώ και πολύ καιρό, και η Πολωνία δεν θα είναι ουδέτερη σε αυτό, κάτι που θα είναι εξωφρενικό για εμάς - θα εξοργιστούμε, αλλά δεν θα έχουμε καμία επίδραση σε αυτό.

Όταν συμβεί αυτό, θα παρατηρήσουμε ότι οι πολιτικοί σε πολλές χώρες θα είναι ψύχραιμοι μαζί μας. Αφού οι πολιτικοί γνωρίζουν τι συμβαίνει, ξέρουν τι πρέπει να είναι. Μπορεί να μην γνωρίζουν την ακριβή ώρα ή ημερομηνία, αλλά γνωρίζουν το νόημα του τι πρόκειται να συμβεί.

Η δεύτερη σύγκρουση είναι μια αιφνιδιαστική επίθεση σε δύο χώρες που συνδέονται με σύνορα, μετά την οποία μια πραγματική φωτιά θα αρχίσει να αναβοσβήνει στα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, όλα θα καταλήξουν με απολύτως τίποτα. Στην αρχή, θα φαίνεται σε όλους ότι κάτι κακό έχει συμβεί, αλλά η ξαφνικά αρχισμένη σύγκρουση θα συνεχίσει να κινείται με την ταχύτητα ενός σαλιγκαριού και φαίνεται να μένει ακίνητο. Τότε θα υπάρξει σιωπή στα μέσα ενημέρωσης, αν και η ίδια η σύγκρουση δεν θα φύγει από αυτό. Θα κρατήσει πολύ μετά από αυτή την παράξενη σιωπή. Και τότε ο κόσμος θα κινδυνεύσει.

Περιμένετε επίσης τα νέα σχετικά με την παραίτηση κάποιου πολύ υψηλού επιπέδου πολιτικού. Αυτός, όπως όλοι οι μεγάλοι πολιτικοί, ξέρει περίπου τι πρέπει να συμβεί, αλλά δεν θα θέλει να συμμετάσχει σε αυτό. Στη συνέχεια έρχονται ειδήσεις από άλλο μέρος του κόσμου - ειδήσεις που σχετίζονται με κίτρινη σκόνη και δηλητηριώδη αέρια. Και όταν το ακούσετε απευθείας στην τηλεόραση, όλοι θα καταλάβουμε ότι ο κόσμος βρίσκεται σε ένα πολύ, πολύ επικίνδυνο σημείο, μετά από το οποίο ο χρόνος και τα γεγονότα που συμβαίνουν σε αυτόν θα γίνουν εξαιρετικά πυκνά.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.