ΤηνΠαρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκεη δεύτερη τηλεδιάσκεψη του Διευθυντήτης ΔΔΕ Λασιθίου, κ. Αθανασίου Κατσαγκόλη,με τη συμμετοχή εκπροσώπων των εκλεγμένωνΔεκαπενταμελών μαθητικών συμβουλίωντων μαθητικών κοινοτήτων,των ΣυλλόγωνΓονέων και Κηδεμόνων των σχολικώνμονάδων, όπως και εκπροσώπων των ΕνώσεωνΓονέων και Κηδεμόνων αλλά και μελών τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη την ΠΕΛασιθίου.

Τησυνάντηση χαιρέτισαν η ΥφυπουργόςΠαιδείας και Θρησκευμάτων κα. Ζέττα Μ.Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας,Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ΕιδικήςΑγωγής και Εκπαίδευσης του ΥπουργείουΠαιδείας και Θρησκευμάτων κ. ΑλέξανδροςΚόπτσης και ο Περιφερειακός ΔιευθυντήςΠρωτοβάθμιας και ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης Κρήτης κ. ΕμμανουήλΚαρτσωνάκης.

Σταθέματα που έθεσαν οι μαθητές, οι γονείςαλλά και οι εκπρόσωποι της τοπικήςαυτοδιοίκησης δόθηκαν απαντήσεις απότον Γ.Γ. του Υπουργείου και τον ΔιευθυντήΕκπαίδευσης. Αξίζει να σημειωθεί ηευγένεια και ο τρόπος που οι μαθητές/μαθήτριεςαλλά και οι γονείς έθεσαν τουςπροβληματισμούς τους στον Γ.Γ. τουΥπουργείου πράγμα που και ο ίδιοςεπεσήμανε, συγχαίροντας ταυτόχρονα καιτη ΔΔΕ Λασιθίου για την καινοτόμοπρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει.

Τέλος,η Υφυπουργός, ο Γενικός Γραμματέας, οΠεριφερειακός Διευθυντής και ο Διευθυντήςτης ΔΔΕ Λασιθίου ευχήθηκαν στους μαθητέςκαλή πρόοδο και σε όλη την εκπαιδευτικήκοινότητα καλές γιορτές με υγεία!!!

Εκτης Διευθύνσεως ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης Λασιθίου

(**://dide.las.sch.**grhttps)