Μία ακόμα διακοπή προστέθηκε σήμερα στην διεξαγωγή της δίκης για τον θάνατο της 4χρονης **Μελίνας Παρασκάκη**η οποία είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015, μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Μία υπόθεση που συγκλόνισε την Κρήτη αλλά και ολόλκληρο το πανελλήνιο.

Στην αρχή της σημερινής δίκης που ξεκίνησε η πολιτική αγωγή κατέθεσε ένσταση με την οποία ζήτησε την ακύρωση των τριών νέων πραγματογνωμοσυνών που έγιναν με εντολή του δικαστηρίου.

Το δικαστήριο διέκοψε για να συζητήσει για την ένσταση σύμφωνα με την οποία κατά την ενεργεία των πραγματογνωμοσυνών που έγιναν έπρεπε να έχουν γνωστοποιηθεί στους τεχνικούς σύμβουλους και των δυο πλευρών, ώστε να παρίστανται και λίγο αργότερα την έκανε δεκτή με συνέπεια έτσι να υπάρξει η νέα διακοπή.

Στην τελευταία του συνεδρίαση στις 15 Ιανουαρίου, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου είχε διακόψει μετά την εξέταση του αιτήματος εξαίρεσης του καθηγητή καρδιολογίας ο οποίος είναι ένας εκ των τριών γιατρών που είχαν διορισθεί για την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης την οποία είχε ζητήσει το δικαστήριο στην προηγούμενη συνεδρίασή του.

Το δικαστήριο είχε κάνει δεκτή την αίτησή του κι έτσι ανέβαλε τη συνεδρίαση για τις 29 Ιανουαρίου ενώ ορίστηκε νέος πραγματογνώμων καρδιολόγος.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 16 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο καρκινοπαθή με 2 παιδιά και σε συνθήκες ψύχους

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο της 22χρονης Δήμητρας

Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: 3 νέα εμβόλια για τον κορωνοϊό μέχρι τον Μάιο