Αποκαλυπτική για τις δραματικές στιγμές που έζησε είναι η κατάθεση της 19χρονης κοπέλας που εγκατέλειψε το νεογέννητο μωράκι της στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία. Η κοπέλα αναγνώρισε τον εαυτό της στο βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε το Open TV.

«Αναγνωρίζω τη φιγούρα που βλέπω, εγώ είμαι που κρατώ στα χέρια το βρέφος μου. Βλέπετε ότι καθυστερώ να γυρίσω, γιατί ακριβώς πραγματικά το κούνησα και το φιλούσα» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν ήθελα να το αφήσω αλλά πίστευα ότι έκανα το καλύτερο γι αυτό. Το σταύρωσα για να το προστατέψει ο Θεός και με πολύ στεναχώρια, έφυγα και πήγα σπίτι μου» πρόσθεσε.

Η δικηγόρος της 19χρονης σε δηλώσεις της ανέφερε ότι η 19χρονη κλαίει συνεχώς και ζητάει πίσω το παιδί της. Ακόμη η δικηγόρος υπογράμμισε ότι η 19χρονη μίλησε στη μητέρα της και της είπε ότι άφησε το παιδί της στην πολυκατοικία.

Συγκλονίζει η απολογία της 19χρονης

Η 19χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι πάσχει από επιλόχια κατάθλιψη και είχε σκεφτεί να αφήσει το βρέφος της σε κλινική. «Έψαξα και βρήκα ένα τηλέφωνο από ένα Κέντρο Βρεφών. Τους πήρα τηλέφωνο και προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους για να μου πουν τη διαδικασία που θα έπρεπε να ακολουθήσω για να τους το αφήσω εκεί, έστω για λίγο μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Συνέχεια, όμως, άκουγα ηχογραφημένα μηνύματα. Απελπίστηκα» ανέφερε χαρακτηριστικά.