Δίωξη εκβιαστών: Έβγαλαν όπλο σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου - Δύο συλλήψεις
Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Αττικής, σε δύο άτομα που αντιστάθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου.
Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στα εξωτερικά υγειονομικού καταστήματος για τη διενέργεια ελέγχου. Οι συλληφθέντες επιχείρησαν να διαφύγουν, ενώ ο ένας απ’ αυτούς έβγαλε από το τσαντάκι του όπλο και το έστρεψε στους αστυνομικούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 03.04.2025 08:00 Νέο ναυάγιο με μετανάστες στη Λέσβο: 4 νεκροί και 4 αγνοούμενοι
Τραυματίστηκε αστυνομικός
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους αφοπλίσουν, τους δεσμεύσαν και τους συνέλαβαν. Μάλιστα, στην προσπάθεια τους να τους ακινητοποιήσουν, τραυματίστηκε αστυνομικός, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Το πιστόλι κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και τσαντάκι ώμου.
Με ποινικό μητρώο οι δράστες
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, μεταξύ άλλων, για – κατά περίπτωση - απόπειρα ανθρωποκτονίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τα ναρκωτικά, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κατά περίπτωση βία κατά υπαλλήλων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Διαβάστε ακόμηΔΥΠΑ: Επιπλέον 1.000 επιδοτούμενες θέσεις απασχόλησης ανέργων ηλικίας 55+

Πρωτάθλημα 20 ομάδων στην Euroleague με Ντουμπάι, Βαλένθια γράφουν οι Ισπανοί

Το «μαστίγιο» του Μητσοτάκη στους υπουργούς, η συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ο μπαμπούλας της δραχμής

Έτσι θα μπει στις… ράγες ο σιδηρόδρομος: Επανακρατικοποίηση της Hellenic Train και τέλος στους πειραματισμούς της Πολιτείας ζητά ο Σύλλογος Επιστημόνων ΟΣΕ
