Διπλή τραγωδία στην Κρήτη: Μητέρες εντόπισαν νεκρούς τους γιους τους

Σοκαρισμένες είναι οι τοπικές κοινωνίες των Χανίων και της Ιεράπετρας στην Κρήτη, καθώς δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί στα σπίτια τους, με τις σορούς να εντοπίζονται από τις μητέρες τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 21.07.2025 23:15Κρήτη: Νεκρός 47χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο δυστύχημα

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κίσαμο Χανίων, εκεί όπου ένας 53χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, όπως αναφέρει το neakriti.gr με τη μητέρα του να είναι εκείνη που έκανε τη σοκαριστική ανακάλυψη. Η ίδια κάλεσε άμεσα για βοήθεια, αλλά ήταν αργά, με τις Αρχές να αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Παράλληλα, στον Μύρτο Ιεράπετρας ένας άνδρας 47 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι όπου διέμενε. Τον νεκρό εντόπισε και σε αυτή την περίπτωση η μητέρα του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, όμως περισσότερα θα φανούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε ακόμη

«Δεν έχω δύναμη να δουλέψω»: Οι δημοσιογράφοι του AFP στη Γάζα αντιμέτωποι με τον λιμό - Καταρρέουν μέρα με τη μέρα

6173a15f-cc98-4de6-a82d-02f62bbd4c77.jpg

Χαμός στη Βουλή: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας στέλνει ο Κακλαμάνης την Κωνσταντοπούλου μετά το επεισόδιο με τον Λαμπρούλη

3b983392-d8b6-49c5-8b12-6e13c419d8d1.jpg

Κρίμα αλλά και περηφάνια για την Εθνική πόλο ανδρών: Έκανε επική ανατροπή όμως λύγισε στα πέναλτι

b1e19844-2070-4d45-897d-9fac151785c4.jpg

Σύλληψη του Μολδαβού μεγιστάνα και πολιτικού Πλαχότνιουκ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Στα χέρια της Interpol για απάτη 1 δισ. δολαρίων

ec2987f6-ba4f-4250-ab09-ab9f4301e2d2.jpg