Στο πλαίσιο της 3ης Εβδομάδας δράσεων του Ελληνικού τμήματοςΣτο πλαίσιο της 3ης εβδομάδας δράσεων του Ελληνικού Εθνικού τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ.

επισκέφθηκε την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και προσέφερε βιβλία, και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά που νοσηλεύονται κατά διαστήματα.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
“Κατά την ολιγόλεπτη παραμονή μας στην παιδιατρική κλινική είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την Διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής κυρία Νικολαράκη Αργυρώ και να της εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για το έργο που επιτελούν, αναφέροντας ότι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης στους χώρους φιλοξενίας των νοσηλευόμενων παιδιών του Νομού μας”.


Επίσης, η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. επισκέφθηκε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου (πρώην Παιδόπολη) στη Νεάπολη και προσέφερε βιβλία, σχολικά βοηθήματα και διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κώστας Φραγκάκης συνομίλησε με τον Διευθυντή του Παραρτήματος Γιάννη Αρώνη σχετικά με τη λειτουργία της Παιδόπολης, θέτοντας και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μελλοντικά μία δράση για τα παιδιά αναφορικά με την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο, δίδοντάς τους τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους κινδύνους που όπως έχει διαπιστωθεί ελλοχεύουν από τη χρήση του.

Πηγή : Creta live