“Δύο από τα τέσσερα drones, που αναχαιτίστηκαν πάνω από την Κύπρο, είχαν τελικό στόχο τη βάση της Σούδας”

“Δύο από τα τέσσερα drones, που αναχαιτίστηκαν πάνω από την Κύπρο, είχαν τελικό στόχο τη βάση της Σούδας”
Βασικά σημεία άρθρου by Parakritika AI −
  • Ο Δ. Κουτσούμπας αποκάλυψε πως δύο drones που αναχαιτίστηκαν στην Κύπρο στόχευαν τη βάση της Σούδας.
  • Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει για τις πληροφορίες και τις κινήσεις της, όπως η αποστολή Patriot στην Κάρπαθο.
  • Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν προειδοποιήσεις του ΚΚΕ για κινδύνους από βάσεις ΝΑΤΟ και ΗΠΑ.
  • Ο Δ. Κουτσούμπας δήλωσε πως η χώρα μας μετατρέπεται σε στόχο αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στη Βουλή οΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπαςαποκάλυψε πως σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τα τέσσερα drones, που αναχαιτίστηκαν πάνω από την Κύπρο, είχαν τελικό στόχο τη βάση της Σούδας. Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήσει!

Ισχύει ή δεν ισχύει; Τι άλλο πέρα από επιβεβαίωση αυτών των πληροφοριών συνιστούν οι κινήσεις της κυβέρνησης, όπως π.χ. η αποστολή «Patriot» στην Κάρπαθο για την προστασία της Σούδας, τα αυξημένα μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί για τη βάση της Σούδας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Σούδα, οι Patriot και η… «Υδρα». Στενά παρακολουθεί τις εξελίξεις το Πεντάγωνο

1 Μαρτίου 2026

ΒΙΝΤΕΟ | «H βάση της Σούδας και όλη η Ελλάδα έγιναν σημαντικές βάσεις των ΗΠΑ, ενώ εμείς πήγαμε να πάρουμε S-400 από τη Ρωσία»

25 Φεβρουαρίου 2026

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τις προειδοποιήσεις του ΚΚΕ ότι η λειτουργία βάσεων του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ και η εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς βάζουν τον λαό σε μεγάλους κινδύνους.

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, η χώρα μας μετατρέπεται σε στόχο»,ανέφερε ο Δ. Κουτσούμπας.

Πηγή: 902.gr