Από την ερχόμενη Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορούν… πακέτο δύο εφημερίδες.

Το «Βήμα της Κυριακής» και ο «Φιλελεύθερος» Κύπρου που ίδρυσε το 1955 στη Λευκωσία ο Νίκος Χρ. Παττίχης (εκδότης της ιστορικής «Ημερήσια νέα» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1932) .

Οι δύο εφημερίδες συμπράττουν σε μια κοινή κυριακάτικη έκδοση προσφέροντας κάθε εβδομάδα στους αναγνώστες την εγκυρότερη και πληρέστερη ενημέρωση.

Περισσότεροι από 200.. δημοσιογράφοι, υπογράφουν μία πλούσια έκδοση με πολυθεματική ενημερωτική ύλη και πολλές αναλύσεις.

placeholder.svgΜε την συνεργασία τους οι δύο εφημερίδες επιβεβαιώνουν τον κορυφαίο ρόλο τους στην έντυπη δημοσιογραφία της Κύπρου και της Ελλάδας.

Η κοινή έκδοση των έγκριτων εφημερίδων έχει βαρύνουσα σημασία σε μία εποχή κατά την οποία εξελίσσονται κρίσιμα παγκόσμια και τοπικά ζητήματα, και το αναγνωστικό κοινό αναζητά υπεύθυνη ενημέρωση για όσα το απασχολούν.

Η σύμπραξη πραγματοποιείται ενόψει δύο επετειακών οροσήμων. Το 2022, «ΤΟ ΒΗΜΑ» συμπληρώνει 100 χρόνια κυκλοφορίας, ενώ ο «Φιλελεύθερος» που διανύει την έκτη δεκαετία κυκλοφορίας του είναι παράλληλα η έκδοση με την οποία θα συμπληρωθούν οσονούπω 100 χρόνια από την πρώτη προσπάθεια στον κυπριακό Τύπο, του ιδρυτή του Νίκου Χρ. Παττίχη.

Η κοινή κυριακάτικη έκδοση των δύο εφημερίδων θα εμπλουτίζεται κάθε εβδομάδα με ιστορικά και επετειακά βιβλία, δερματόδετες εκδόσεις και δώρα, καθώς και με μηνιαία περιοδικά.

Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, ο «Φιλελεύθερος της Κυριακής» κυκλοφορεί στην Κύπρο μαζί με «ΤΟ ΒΗΜΑ» και το ΒΗΜΑgazino, σε μία κοινή έκδοση που ενισχύει την καθιερωμένη κυριακάτικη συνήθεια του αναγνωστικού κοινού.

Εντυπωσιακά νέα, αλλά για τον έγχαρτο Τύπο καλά μαντάτα, μια φορά, δεν τα λες. Ο καιρός και οι κυκλοφορίες θα δείξουν…

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη στο Mega

Γιώργος Παπανδρέου: Πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Σασμός – Spoiler: Μια φωτογραφία από το παρελθόν τα αλλάζει όλα

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν

TAGS: