Δύο συλλήψεις για τον δολοφονικό εμπρησμό στη Marfin το 2010
Σε δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin το 2010 από όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις εργαζόμενοι προχώρησαν οι αρχές, ενώ αναζητείται ένα τρίτο άτομο.
Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του ελληνικού FBI (Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος) στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ερευνών για τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται στην εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στις 5/5/2010 στο τραπεζικό κατάστημα της Marfin στην οδό Σταδίου στην Αθήνα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών εργαζομένων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 10.07.2026 11:32 Το λάθος που «έκαψε» τους τρεις υπόπτους για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα - Ετοιμαζόταν να φύγει ο 29χρονος
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί κατόπιν σχετικών ενταλμάτων 2 άτομα, ενώ για την υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου έχει ομοίως εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Το λάθος που «έκαψε» τους τρεις υπόπτους για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα - Ετοιμαζόταν να φύγει ο 29χρονος

Τα δημοσκοπικά καμπανάκια για κυβέρνηση και αντιπολίτευση - Τι προβληματίζει τα κομματικά επιτελεία

Εσύ ήξερες ότι το χρυσόψαρο σού κόβει το WiFi; Τα πιο περίεργα πράγματα που εμποδίζουν τη σύνδεσή σου

«Μην το κάνεις»: Η δραματική στιγμή που αστυνομικοί σώζουν γυναίκα πριν πηδήξει από τη γέφυρα του Μπρούκλιν