Πολιτική Οικονομία Ελλάδα Κόσμος Αθλητισμός Ψυχαγωγία Food & Drink Travel Viral Videos ειδήσεις τώρα Έντ Σίραν ταινία

Ed Sheeran Ο ρόλος έκπληξη που θα έχει στην ταινία «Sumotherhood»

Ed Sheeran  Ο ρόλος έκπληξη που θα έχει στην ταινία «Sumotherhood»

βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν (Ed Sheeran) πρόκειται να κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη στη νέα κωμική ταινία «Sumotherhood», αναφέρει η Daily Mail.

Ο αγαπημένος σταρ θα υποδυθεί έναν άστεγο τοξικομανή υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άνταμ Ντίκον (Adam Deacon), o οποίος και πρωταγωνιστεί. Ο Εντ έγινε «αντιληπτός» από το τρέιλερ της ταινίας όπου η επίσημη σύνοψη την περιγράφει ως «μια παρωδία του βρετανικού αστικού είδους».

Νωρίτερα φέτος μια πηγή είχε αποκαλύψει στη «The Sun» ότι «ο Εντ υποδύεται αυτόν τον τύπο που δεν έχει σπίτι και μοιάζει με τοξικομανή... δεν έχει μεγάλο ρόλο στην ταινία και παρόλο που οι θαυμαστές θα τον αναγνωρίσουν αμέσως, δεν τον έχουν ξαναδεί έτσι».

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν (Jereemy Corbyn)) έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι συμμετέχει στο καστ μαζί με τις Τζένιφερ Σόντερς (Jennifer Saunders) και Ντενίζ βαν Ούτεν (Denise Van Outen), σε σενάριο των Adam Deacon, Michael Vu και Jazzie Zonzolo. Το «Sumotherhood» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις βρετανικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη