Έδεσσα: Νεκρός 61χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Ένας ποδηλάτης έχασε τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο στο 10ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Έδεσσας - Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το τροχαίο συνέβη χθες γύρω στις 11.30 το πρωί, ενώ το 61 ετών θύμα διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 04.11.2024 10:51Πάτρα: Σοβαρό περιστατικό bullying σε σχολική εκδρομή - Έβαλαν σακούλα στο κεφάλι 10χρονου
Ο 48χρονος οδηγός συνελήφθη στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί το αρμόδιο τμήμα τροχαίας για τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Παπαζάχος για τον σεισμό στη Χαλκιδική: «Δεν είναι απίθανος κάποιος μεγάλος μετασεισμός - Συνηθισμένοι τέτοιοι σεισμοί»

Αμπελόκηποι: Την Πέμπτη θα γινόταν η επίθεση με την βόμβα - Τα σενάρια για τους στόχους και η σύνδεση με προηγούμενες επιθέσεις

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Γιατί διεξάγονται πάντα τον Νοέμβριο και πέφτουν κάθε φορά την Τρίτη;

Το ΣτΕ αποφασίζει για τη δυνατότητα λήψης δύο εθνικών συντάξεων από ένα άτομο
