Έγκλημα στην Ηλεία: Προφυλακιστέος ο 23χρονος για τη δολοφονία στη Βάρδα
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 23χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 24χρονου εργάτη γης στη Βάρδα Ηλείας, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα (20/5) στην ανακρίτρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 18.05.2025 15:38Δολοφονία στη Βάρδα: Τον σκότωσε για ένα τσιγάρο - Η κατάθεση του δράστη
Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο 23χρονος υποστήριξε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών με το θύμα, κάτι που επηρέασε την αντιληπτική του ικανότητα.
Σημειώνεται ότι ο ισχυρισμός του δεν έγινε δεκτός από τις εισαγγελικές αρχές, κάτι που είχε ως συνέπεια ανακρίτρια και εισαγγελέας να τον κρίνουν προφυλακιστέο.
Διαβάστε ακόμηΔραματική προειδοποίηση από τον ΟΗΕ για τη Γάζα: 14.000 μωρά κινδυνεύουν με θάνατο τις επόμενες 48 ώρες - Το Ισραήλ συνεχίζει δίχως έλεος τα χτυπήματα

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την απόπειρα δωροδοκίας δικαστή του Αρείου Πάγου

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα κακοποιημένα αδερφάκια στη Λάρισα - Αναζητείται ο μυστηριώδης «Γιάννης»

Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο 6ο ΕΠΑΛ Αθήνας - Αναστολή λειτουργίας πέντε σχολείων για δύο ημέρες
