Εγραψαν συνθήματα με σπρέι στον Ναό Αγίου Αχιλλίου της Λάρισας - «Είμαστε όλα gay»

Τον ναό του πολιούχου της Λάρισας αγίου Αχιλλίου βανδάλισαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου, γράφοντας συνθήματα με σπρέι, με αφορμή την κυριακάτικη ανάγνωση της συνοδικής εγκυκλίου, με το οποίο η Εκκλησία τάσσεται κατά του γάμου και της τεκνοθεσίας των ζευγαριών ίδιου φύλου.

Όπως αναφέρει το orthodoxia.info, οι άγνωστοι έβαψαν το πάτωμα και τον τοίχο των προπυλαίων του ναού και έγραψαν συνθήματα όπως «η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς στο διάολο η οικογένεια, θρησκεία και πατρίς» και «όχι στη βία ναι στη λεσβία» και «είμαστε όλα gay».

Μπροστά από την κεντρική είσοδο έγραψαν και συνθήματα προσωπικά κατά του μητροπολίτη Λαρίσης Ιερωνύμου. Ο μητροπολίτης είναι από τα μέλη της Ιεραρχίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Ελληνική Λύση: Έγκλημα μίσους η βεβήλωση του ιερού ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα

«Η βεβήλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, συνιστά ένα έγκλημα μίσους, το οποίο έχει ηθικούς αυτουργούς όλους αυτούς που με προπαγάνδα ναζιστικού τύπου, από τα συστημικά ΜΜΕ, εκτοξεύουν κραυγές μίσους κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με πρόσχημα τα 'ανθρώπινα δικαιώματα'!», σημειώνει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «το επαίσχυντο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη άνοιξε την κερκόπορτα στους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Ελληνική Λύση χαρακτήρισε το νομοσχέδιο νομιμοποίησης του γάμου ομοφυλόφιλων, αντιχριστιανικό και ανθελληνικό. Σήμερα, για άλλη μια φορά, δικαιωνόμαστε. Ακριβώς γι' αυτά τα εγκλήματα μίσους είχαμε προτείνει την συμπερίληψη της 'χριστιανοφοβίας' και της 'ελληνοφοβίας' στον αντιρατσιστικό νόμο».

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει: «Οι ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν προστατεύουν κάποια 'ανθρώπινα δικαιώματα', αλλά θέτουν σε κίνδυνο το ιερό δικαίωμα της χριστιανικής πίστης. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία, τόσο των φυσικών, όσο και των ηθικών αυτουργών αυτού του ανοσιουργήματος».

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Εξειδικευμένος δύτης για τη δολιοφθορά στην Αίγινα - «Το κράτος ξέρει τους “μπουρλοτιέρηδες”»

0b1bd6f6-2570-4803-9de0-ab218a8299e7.jpg

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων στην Καλλιθέα: «Πάρε τον πατέρα σου, να τον σκοτώσουμε»

214bc3c7-2fe0-4a13-b43b-a32dadda85fc.jpg

«Σεξιστικό photoshop» - «Πείραξαν» την εμφάνιση Αυστραλής βουλευτή για να φαίνεται πιο αποκαλυπτική

ba430ed6-b5a3-42da-8f1e-20af934fc713.JPG

Ανδρέας Μικρούτσικος για την περιπέτεια της υγείας του: «Η τελευταία μου σκέψη ήταν να με βρουν σε αξιοπρεπή θέση»

25cbe24b-0014-464f-945b-135b8f98ba62.jpg