Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων του πολιτικού γραφείου της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ, Νικολέτας Σφακιανάκη στην οδό Αβέρωφ 1, στο Ηράκλειο, τα οποία πραγματοποιήθηκαν λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Τρίτης.

Χαιρετισμούς κατά τη διάρκεια των εγκαινίων απηύθυναν ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης, ο φίλος και κουμπάρος της Μανώλης Κονταρός, οι οποίοι μίλησαν με λόγια καρδιάς για την απόφασή της Νικολέτας Σφακιανάκη, να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

«Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες υποστηρικτές και δικαίως της πανέμορφης Νικολέτας, πατήρ Μανώλη και αγαπητέ πρόεδρε της ΝΟΔΕ και αγαπημένα στελέχη, να ξέρετε πως είναι μεγάλη μας χαρά και δική μου μεγάλη και απεριόριστη χαρά να βρισκόμαστε στα εγκαίνια το γραφείου της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ, Νικολέτας Σφακιανάκη.

Θα δώσουμε μια μάχη δυνατή, όλοι μαζί και θα είμαστε μαζί, συνυποψήφιοι. Δεν έχουμε να χάσουμε, αλλά να κερδίσουμε πολλά όταν η ΝΔ είναι πρώτη δύναμη. Όταν η ΝΔ έχει 4 βουλευτικές έδρες στο Ηράκλειο, όταν η ΝΔ αναδείξει πολλούς και νέους σε όλα τα επίπεδα. Νικολέτα σου λέω μέσα από την καρδιά μου ότι χαίρομαι για αυτή την πρόταση που έγινε στον πρόεδρο του κόμματός μας την οποία αποδέχθηκε και σήμερα είμαστε συνάδελφοι στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Θα ήθελα να σου πω πως όταν παλέψεις καθαρά, ήρεμα και έντιμα, όπως και κάνεις δηλαδή. Όταν στηριχθείς στο καλό όνομα της οικογένειάς σου, στους φίλους σου και τους συγγενείς σου να ξέρεις ότι αυτό θα λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά. Βάστα γερά και δώσε μάχη» είπε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης στο χαιρετιστήριο μήνυμα του.

«Έχω πάρα πολλούς λόγους να είμαι και υπερήφανος και συγκινημένος από τη συμμετοχή της Νικολέτας Σφακιανάκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Νομό Ηρακλείου. Ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ, νοιώθω πραγματικά πολύ μεγάλη ικανοποίηση γιατί η συμμετοχή της Νικολέτας στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ αποτελεί την πιο χειροπιαστή απόδειξη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιεί βήμα-βήμα την εντολή που έλαβε πριν από 3,5 χρόνια όταν τον εκλέξαμε πρόεδρο της ΝΔ, να προχωρήσει σε μια ισχυρή ανανέωση του πολιτικού της παράταξής μας. Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της παράταξής μας, στα ιστορικά, πολιτικά στελέχη, αλλά και με επίγνωση της ανάγκης των καιρών να μπουν νέοι, άξιοι άνθρωποι στην πολιτική. Με τη συμμετοχή της η Νικολέτα ομορφαίνει το ψηφοδέλτιο. Επίσης θα δώσει την δυνατότητα να ομορφύνει το Κοινοβούλιο. Νικολέτα μου θέλω να σου ευχηθώ καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλό δρόμο στην πορεία που ξεκίνησες. Είμαι σίγουρος η επιτυχία θα είναι μεγάλη» είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης.

Από την πλευρά της η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο που δήλωσε «παρών» στην τελετή εγκαινίων του πολιτικού της γραφείου ενώ στο μήνυμά της ευχαρίστησε τον Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, την ΝΟΔΕ Ηρακλείου και τον Πρόεδρο Βαγγέλη Καρκανάκη, όπως και τον καθένα από όλους όσους τη στηρίζουν που στέκονται στο πλευρό της.

Η ίδια στον χαιρετισμό της τόνισε μεταξύ άλλων πως : «Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας δεν είναι εύκολος, όμως είναι ένας δρόμος που θα ακολουθήσουμε με απόλυτη συνέπεια σε αυτά που έχουμε δεσμευτεί σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα».

Ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος λόγω ανειλημμένων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή εγκαινίων, σε μήνυμά του τόνισε :

«Την άλλη Κυριακή, η χώρα μας θα αλλάξει σελίδα. Με τη βοήθεια όλων σας, με τον αγώνα όλων μας, η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση της χώρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο επόμενος πρωθυπουργός.

Την άλλη Κυριακή, η χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης θα αποτελέσει επιτέλους ένα θλιβερό παρελθόν.

Την άλλη Κυριακή θα ξημερώσει μία καλύτερη μέρα για τη χώρα. Μία πιο φωτεινή μέρα για τον τόπο μας.

Η Νικολέτα είναι μία νέα αλλά καταξιωμένη δημοσιογράφος. Με γνώση και εμπειρία. Μία έντονη αλλά σοβαρή παρουσία. Με χαρακτήρα. Που δεν φοβάται να εκτίθεται στον κόσμο. Γιατί έχει άμεση επαφή μαζί του. Αληθινή σχέση εμπιστοσύνης.

Γι΄ αυτό –είμαι βέβαιος- ότι με αίσθημα προσωπικής ευθύνης αποδέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμμετάσχει σε αυτήν τη μάχη από ένα νέο μετερίζι. Ως υποψήφια βουλευτής του κόμματός μας στο Ηράκλειο.

Σε αυτή την καινούργια προσπάθεια της είμαστε δίπλα της.

Νικολέτα, σου εύχομαι από καρδιάς καλό αγώνα, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία».