Αυτό ακριβώς ισχύει και για το αυτοκίνητό μας. Με τις δυνατότητες και τις επιλογές που μας δίνουν οι υπηρεσίες leasing για ιδιώτες της LeasePlan το αυτοκίνητο που επιλέγουμε γίνεται πιο «δικό μας» από ποτέ, είναι ακριβώς «σαν δικό μας». Η LeasePlan Hellas διαχειρίζεται περισσότερα από 30.000 οχήματα που καλύπτουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

Η οδήγηση αυτοκινήτου τελευταίας τεχνολογίας με κάθε νέα μίσθωση, δηλαδή κάθε 3-5 χρόνια, η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, η τηλεφωνική και online εξυπηρέτηση (24/7), το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα και φυσικά η πλήρης συντήρηση, κάλυψη τυχών επισκευών και η οδική βοήθεια είναι μόνο μερικά από τα οφέλη του leasing σε ιδιωτικό επίπεδο.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι όλα αυτά είναι τόσο ευέλικτα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στη μοναδικότητα της προσωπικότητας του κάθε οδηγού. Ένα μίνι αυτοκίνητο για γρήγορες μετακινήσεις στην πόλη και εύκολο παρκάρισμα, μια premium επιλογή για εξαιρετικές περιστάσεις, ένα SUV υψηλών απαιτήσεων και χωρητικότητας, ένα μεσαίου κυβισμού ηλεκτροκίνητο όχημα κ.ο.κ. Όποια κι αν είναι η επιθυμία μας, είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για εμάς.

Εάν αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο, σίγουρα τα πρώτα έξοδα που θα λάβουμε υπόψη μας θα είναι τα βασικά, όπως η αξία, οι τόκοι, η ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας. Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η ώρα της συντήρησης, των επισκευών, των ελαστικών και άλλων «απρόβλεπτων»; Όλα αυτά συνεπάγονται χρόνο και φυσικά απαιτούν χρήμα. Το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα του leasing περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα γι’ αυτό και μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει την κουλτούρα ιδιοκτησίας αυτοκινήτου, και να γίνει το νέο «δικό μας» αυτοκίνητο προσφέροντάς μας μοναδικές εμπειρίες.

Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες για το πως λειτουργεί το leasing σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Ενημερωθείτε για τις όλες τις προσφορές leasing

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr