ΑΡΘΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Είναι αχάριστοι γιατί είναι Λαθρομετανάστες!


Ας μιλήσουμε για την ασέβεια και αχαριστία των Λαθρομεταναστών στη Μόρια.
Τις τελευταίες ημέρες, ως γνωστόν, βιώνουμε μια ακόμη, τη χειρότερη ίσως μέχρι στιγμής ανταρσία και στασιασμό στη διαβόητη πλέον δομή φιλοξενίας της Μόριας, σημαδεμένη από πολλαπλούς οργανωμένους εμπρησμούς εντός και εκτός αυτής, λιθοβολισμούς και προπηλακίσεις πυροσβεστών και αστυνομικών και γενικότερα συμπεριφορές παντελώς άσχετες και αταίριαστες σε ανθρώπους υποτιθέμενα ευγνώμονες για τη ηρωική προσπάθεια περίθαλψης τους από την ελληνική πολιτεία και κοινωνία.
Συμπεριφορές και εικόνες, που θαρρώ, που πιστεύω βασικά, πως πλέον καθιστούν εμφανές και πασιφανές, ακόμη και στον πιο αδιάφορο, ακόμη και στον πιο εγκεφαλοπλυμένο και φαντασιόπληκτο λόγω πολυπολιτισμικής προπαγάνδας συμπολίτη μας, πως οι βρισκόμενοι στη Μόρια αλλοδαποί και θα έλεγα και η πλειοψηφία όσων κατακλύζουν απρόσκλητα τη χώρα μας από κάθε γωνιά του Τρίτου Κόσμου, είναι κατά βάση λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες.
Και γιατί το λέγω αυτό;
Γιατί πολύ απλά δε μπορώ να φανταστώ άνθρωπο με την τελευταία ιδιότητα να έχει τόσο ασεβή και αχάριστη στάση απέναντι στο κράτος και το λαό, που τον φιλοξενεί και επί της ουσίας τον σώνει!
Δε μπορώ να διανοηθώ, πως ένας πρόσφυγας και ιδίως πρόσφυγας πολέμου, ένας άνθρωπος δηλαδή που προσπαθεί να ξεφύγει από τα δεινά του πολέμου και τον ίδιο το θάνατο, που αναζητά απλά μία προσωρινή έστω ασφαλή γωνιά στον Κόσμο για εκείνον και τους δικούς του, να καταστρέφει και να πυρπολεί τη γωνιά αυτή, προκειμένου να εκβιάζει την ελληνική πολιτεία, προς ικανοποίηση ξεκάθαρα ιδιοτελών και υλιστικών συμφερόντων και στόχων!
Και είναι δεδομένο, πως αυτός είναι ο διαχρονικός στόχος των όσων ταραχών γίνονται στη Μόρια. Ο εκβιασμός δηλαδή της επιτάχυνσης των διαδικασιών ασύλου, της μαζικής μεταφοράς των ανθρώπων αυτών στην ηπειρωτική χώρα και τελικά της χορήγησης σε αυτούς των πλουσιοπάροχων-σε σχέση με το μέσο εισόδημα του Έλληνα-παροχών που προβλέπονται από το ελληνικό και διεθνές δίκαιο για τους επιτυγχάνοντες το άσυλο· και ας προσπαθεί το χορηγούμενο από την κυβέρνηση μιντιακό σύστημα, να συνδέσει τις ταραχές με μία υποτιθέμενη ασυνεννοησία ως προς τον κινεζοιό, προκειμένου να καλύψει την κυβερνητική υποχωρητικότητα.
Μια εκβιαστική λοιπόν συμπεριφορά, που προσιδιάζει ξεκάθαρα σε ανθρώπους τυχοδιώκτες και συμφεροντολόγους, σε ανθρώπους δηλαδή που έχουν έρθει απρόσκλητα και παράνομα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, προκειμένου να τις απομυζήσουν οικονομικά και όχι φυσικά σε απελπισμένους και ευγνώμονες για τη σωτηρία και ασφάλεια τους πρόσφυγες.
Και πως θα μπορούσαν άλλωστε λογικά, να έρχονται κατά μάζες πρόσφυγες πολέμου στη χώρα μας.
Ένας άνθρωπος που αναζητά κυρίαρχα καταφύγιο από τον πόλεμο στη χώρα, θα επιδιώξει να το βρει όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτήν και με τους λιγότερο δυνατούς επιπλέον κόπους!
Δε θα μπει στη διαδικασία ενός επίπονου ταξιδιού χιλιάδων χιλιομέτρων, δε θα δεχθεί τους απειράριθμους κινδύνους που συνεπάγεται το λαθρεμπόριο ανθρώπων και δε θα ξοδέψει χιλιάδες, ίσως και δεκάδες χιλιάδες ευρώ που λογικά δε διαθέτει, προκειμένου να φτάσει στα μακρινά και όλως τυχαίως πλούσια προνοιακά κράτη του ευρωπαϊκού βορρά· εκτός φυσικά και αν ο κύριος στόχος του είναι η άνοδος του επιπέδου της ζωής του και παράλληλα ίσως και η όσο το δυνατόν πιο άεργη και άνετη ύπαρξη του…
Βέβαια όλα αυτά είναι γνωστά σε εμάς τους αντιδραστικούς. Οποιοσδήποτε οριακά υποψιασμένος πολίτης, θα μπορούσε απλά και μόνο μελετώντας τα ίδια τα επίσημα στατιστικά του ελληνικού κράτους και των διεθνών οργανισμών, να διαπιστώσει την πραγματική και ληστρική φύση των τριτοκοσμικών που πλημμυρίζουν την Ελλάδα και τη Δύση.
Χάρη όμως σε συμπεριφορές και εικόνες σαν και αυτές της Μόριας, μπορεί πλέον η αλήθεια να σπα το φράγμα και το απόστημα της συστημικής παραπληροφόρησης και να ”ακουμπά” ακόμη και τον πιο αδιάφορο και ελλιπώς πληροφορημένο Έλληνα.
Θα πρέπει λοιπόν μάλλον να αγαλλιάζουμε με τα όσα συμβαίνουν στη Λέσβο και όχι να απελπιζόμαστε, καθώς αυτά προωθούν σθεναρά την αφύπνιση και την αυτοσυντήρηση του ελληνικού λαού.
Ο ισχυρός και αρνητικός συμβολισμός που δημιουργεί η ασεβής και αχάριστη στάση των Λαθρομεταναστών, αποτυπώνει επί της ουσίας και της πραγματικότητας τους εύλογους φόβους και τα αντιδραστικά μας κηρύγματα, ενδυναμώνει αποφασιστικά την Κυβέρνηση-και εφόσον φυσικά το επιθυμεί-να μετριάσει και γιατί όχι να λύσει μία και καλή το πρόβλημα και τελικά, αλλά όχι ασήμαντα, ξεμπροστιάζει ακόμη περισσότερο τους πάσης φύσεως μουλτικούλτι αναρχοβρωμιάρηδες της χώρας, που μας καθιστούν όλο και πιο σαφές, πως θα δικαιολογήσουν οποιαδήποτε αρνητική συμπεριφορά των λαθρομεταναστών, αρκεί η παρουσία τους να προωθεί σταθερά το στόχο τους· που δεν είναι άλλος προφανώς από την ισοπέδωση της συντηρητικής ελληνικής κοινωνίας και τη δόμηση στα ερείπια της του δυστοπικού μεταμαρξιστικού και αταξικού παραδείσου τους και όχι φυσικά ο αλτρουισμός και η ανθρωπιστική προσφορά σε κάθε υποτιθέμενα κατατρεγμένου του Κόσμου.
Εν κατακλείδι είναι αχάριστοι γιατί είναι λαθρομετανάστες και είναι λαθρομετανάστες γιατί είναι αχάριστοι.
Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.

taxopari.gr