Εκδήλωση για την καινοτομία στο Επιμελητήριο Χανίων

Εκδήλωση για την καινοτομία στο Επιμελητήριο Χανίων

Το Επιμελητήριο Χανίων σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Innovation Crete 7.0. Reimagining the Future», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 16:30, στο Επιμελητήριο.

Για έβδομη χρονιά η εκδήλωσηχαρτογραφεί την καινοτομία στην Κρήτημε κεντρικό θέμα: «Reimagining the Future»απαντώντας στα βασικά ερωτήματα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενημερωτική εκδήλωση για την ενεργειακή αναβάθμιση από τη νέα δράση επιχορήγησης «Επιχειρώ Πράσινα».

17 Φεβρουαρίου 2026

Grant Thornton: Νέα ημερομηνία για την εκδήλωση«Unlocking the Next Decade of Growth» στην Κρήτη

9 Φεβρουαρίου 2026
  • Ποια είναι η επόμενη ημέρα στην έρευνα και στην επιχειρηματικότητα μετά την έλευση της Τεχνητής Νοημοσύνης;
  • Ποιες οι πρωτοβουλίες των θεσμικών φορέων για την ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης;

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, την Περιφέρεια Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, το Επιμελητήριο Χανίων, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ, το H2B HUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, την ΕΑΤΕ, το Uni.fund, το Μetavallon, το L-Stone Capital, το ΕλληνοΑμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο και τη Bayer Hellas.
Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο, θα χρειαστεί να εγγραφείτε στον ακόλουθοσύνδεσμο.

Δείτε τοαναλυτικό πρόγραμμα.