Εκδηλώσεις σε Χανιά και Ρέθυμνο για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ

Εκδηλώσεις σε Χανιά και Ρέθυμνο για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ

Με την ευκαιρία του επετειακού εορτασμού για τα 100 χρόνια ΤΕΕ, υλοποιείται μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης του κοινού για την προσφορά του Επιμελητηρίου, φέρνοντας πιο κοντά το ΤΕΕ, τα Περιφερειακά Τμήματά του και τις Νομαρχιακές Επιτροπές στο ευρύ κοινό με το ΤΕΕ Roadshow.

Το ΤΕΕ γιορτάζει φέτος έναν αιώνα ιστορίας και με έναυσμα τη μεγάλη αυτή επέτειο, ετοιμάστηκε, ως κύρια δράση της ενημερωτικής αυτής καμπάνιας, μια εντυπωσιακή κινητή εκδήλωση, το ΤΕΕ Roadshow, που θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα, φέρνοντας το ΤΕΕ πιο κοντά στο ευρύ κοινό αλλά και στα μέλη του ανά την Ελλάδα. Παράλληλα στις έδρες των Περιφερειακών Τμημάτων έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις – ημερίδες για την επέτειο των 100 ετών ΤΕΕ.

Το ΤΕΕ Roadshow είναι μια άρτια οργανωμένη κινητή πλατφόρμα για τη διεξαγωγή των εορταστικών δράσεων που θα επισκεφτεί πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η περιοδεία ξεκινά στις 4 Μαρτίου (πρώτος σταθμός ο νομός Λασιθίου – Άγιος Νικόλαος) και ολοκληρώνεται στις 19 Μαΐου στην Αθήνα. Ειδικά για το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης , έχουν προγραμματιστεί οι εξής δράσεις:

Roadshow ΤΕΕ : 6 Μαρτίου Ρέθυμνο (Μαρίνα Ρεθύμνου από 10.00 έως 15.00)

Roadshow ΤΕΕ : 7 Μαρτίου Χανιά ( οδός Πλουμιδάκη στο Ρολόι από 10.00 έως 15.00)

Σε κάθε σταθμό του ΤΕΕ Roadshow, μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του ΤΕΕ αλλά και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο. Το ΤΕΕ Roadshow διοργανώνεται σε κεντρικό επίπεδο από το ΤΕΕ και ασφαλώς θα χαρούμε να έχουμε μαζί μας όλα τα μέλη μας, σε μια ενέργεια αφιερωμένη και στο πολύτιμο έργο των διπλωματούχων μηχανικών του τόπου.

Με καλό συντονισμό και τη ζεστή υποδοχή όλων, το ΤΕΕ Roadshow έρχεται να προσθέσει τη δική του εορταστική σελίδα στη μεγάλη ιστορία του Τεχνικού Επιμελητηρίου.