Τη 13η Έκθεση Κρητικού Κρασιού, “ΟιΝοτικά” διοργανώνει σήμερα και αύριο το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης στον Πλατανιά. Η έκθεση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Επιμελητηρίου Χανίων και του Δήμου Πλατανιά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες από 31 κρητικά οινοποιεία, να μιλήσουν με τους οινοποιούς και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete. Ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να συμμετέχουν σε παράλληλες δράσεις γευσιγνωσίας κρασιού καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Καλεσμένοι, χορηγοί, δημοσιογράφοι, οινοχόοι και σχολές μαγειρικής που θα προσφέρουν νόστιμα εδέσματα, θα πλαισιώσουν την έκθεση οίνου και αυτή την χρονιά. Και φέτος το πρόγραμμα της έκθεσης είναι πλούσιο, εστιασμένο στις κρητικές ποικιλίες με σεμινάρια από επαγγελματίες του χώρου που θα μοιραστούν ενδιαφέροντες εμπειρίες με τους επισκέπτες.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή σήμερα από τις 12.00 το μεσημέρι έως και τις 9.00 το βράδυ και αύριο από τις 12.00 το μεσημέρι ως και τις 8.00 το βράδυ με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.