Εκπαίδευση διευθυντών ξενοδοχείων για κινδύνους από τρομοκρατικές επιθέσεις και φυσικές καταστροφές

Εκπαίδευση διευθυντών ξενοδοχείων για κινδύνους από τρομοκρατικές επιθέσεις και φυσικές καταστροφές

Η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου και την Αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουν σε μια εκπαιδευτική εκδήλωση με στόχο την Προστασία και την προετοιμασία ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών υπηρεσιών από κινδύνους όπως τρομοκρατική επίθεση και φυσικές καταστροφές και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση από την Βρετανική Πρεσβεία.

Η Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα έχει μακρόχρονια συνεργασία με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα για τη διευκόλυνση της ανταλλαγής επιχειρησιακής τεχνογνωσίας και βέλτιστων πρακτικών σε θέματα Δημόσιας Ασφάλειας. Η εξειδικευμένη ομάδα μας «Joint Overseas Protect and Prepare» (Ενωμένοι στο Εξωτερικό για την Προστασία και Προετοιμασία) διαθέτει μια σειρά εκπαιδευτικού υλικού που παρέχεται από ειδικούς του Ηνωμένου Βασιλείου, δωρεάν.

Αυτή η εκπαίδευση απευθύνεται σε διευθυντές ξενοδοχείων, αξιωματικούς ασφαλείας και μέλη του προσωπικού. Η εκπαίδευση θα συμβάλει στη μείωση της πιθανότητας και του αντίκτυπου ενός σοβαρού περιστατικού, ενώ θα αυξήσει τη φήμη προστατευτικής ασφάλειας για τον τουρισμό στην Ελλάδα και την περιοχή σας. Οι τρεις βασικοί τομείς της εκπαίδευσης ευαισθητοποίησης είναι ο εντοπισμός ύποπτης συμπεριφοράς, τα ύποπτα αντικείμενα και η απάντηση σε επίθεση με πυροβόλα όπλα και όπλα.

Απλώς αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση και ορίζοντας τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε, θα βελτιώσετε την ικανότητα προστασίας της ασφάλειας του οργανισμού σας με μικρή ή καθόλου διακοπή. Ενώ αναγνωρίζουμε ότι ιστορικά, η Ελλάδα είναι ένας πολύ ασφαλής τουριστικός προορισμός, η απουσία ενισχυμένου σχεδιασμού ασφάλειας και αντίδρασης ή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης σε αυτόν τον τομέα θα μπορούσε να δημιουργήσει ευπάθειες και νέους κινδύνους, εάν συμβεί το χειρότερο.

Ένα από τα απτά οφέλη από αυτά τα συνιστώμενα μέτρα είναι η δυνατότητα εντοπισμού και παρεμπόδισης μικροεγκληματικών δραστηριοτήτων, όπως κλοπή μέσα ή γύρω από τις εγκαταστάσεις σας, δημιουργώντας μια ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη εμπειρία για τους πελάτες σας.

Ημερομηνία & Χώρος : Δευτέρα 15/04/2024 Ξενοδοχείο Ibis Styles Ηράκλειο και Τετάρτη 17/04/2024 Ξενοδοχείο Akali Χανιά Χρόνος: Αναμένεται ότι η συνεδρία θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες για να ολοκληρωθεί, συμπεριλαμβανομένου ενός διαλείμματος για καφέ 15 λεπτών στη μέση της συνεδρίας. Η ώρα έναρξης είναι στις 16:00 και θα τελειώσει γύρω στις 19:00.

Συνιστούμε τα άτομα που μπορούν να μεταδώσουν την εκπαίδευση στους αντίστοιχους οργανισμούς τους να παρακολουθήσουν κατά προτεραιότητα. Η ευαισθητοποίηση είναι μόνο μέρος της ιστορίας – ενθαρρύνετε τον προγραμματισμό σε μεμονωμένες συναντήσεις ασφαλείας. Κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις για να ξεκινήσετε τα σωστά μέτρα ασφαλείας. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε μπορεί να σας εκπροσωπήσει κάποιος αλλά παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.