Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης και πρόσωπο «κλειδί» κλήθηκαν σε κατάθεση - Πού βρίσκονται οι έρευνες

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος ήταν το τελευταίο άτομο που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο και το πρόσωπο - «κλειδί», που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον του κρεοπώλη - κλήθηκαν σε νέα κατάθεση.

Από την ανάκτηση δεδομένων στο κινητό του 51χρονου προέκυψε συνομιλία με αυτό το πρόσωπο, σε μία πολύ επίμαχη στιγμή, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Alpha.

Σε συγκεκριμένο σημείο οι έρευνες

Την ίδια ώρα συνεχίστηκαν οι έρευνες και σήμερα για τον εντοπισμό του 31χρονου σε συγκεκριμένη περιοχή, στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, για δύο λόγους:

  • το τελευταίο στίγμα ρου κρεοπώλη οδηγεί εκεί
  • υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει το αυτοκίνητό του να κινείται σε αυτόν τον δρόμο

Οι αντιθέσεις του κρεοπώλη

Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας ο κρεοπώλης έχει υποπέσει σε αρκετές αντιθέσεις. Για παράδειγμα, ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να διανύσει μια διαδρομή επτά λεπτών.

Ακόμα είπε ότι ο Μπάμπης του είπε ότι θα πάει για κυνήγι, αλλά δεν του είπε με ποιον. Ωστόσο, ο αγνοούμενος δεν ήταν ντυμένος για κυνήγι. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ξέχασε το κινητό του στο σπίτι, αλλά έχει σβήσει συνομιλία που είχαν για τα χρήματα που του είχε δανείσει ο Μπάμπης. 

«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου»

«Θέλουμε να βρεθεί ο αδερφός μου. Από εκεί και πέρα όποιος το έκανε, τι και πως, δεν με απασχολεί. Αυτό θα το δει η δικαιοσύνη και όποιος πρέπει. Το θέμα μας είναι να βρεθεί ο αδερφός μου. Ο αδερφός μου δεν θα εξαφανιζόταν ποτέ από τη μητέρα μου, δεν θα της το έκανε ποτέ», τόνισε η αδελφή του 31χρονου, μιλώντας στο MEGA.

Η ίδια επεσήμανε ότι όταν επισκεπτόταν το Μεσολόγγι ο  αδελφός της συνήθιζε να πηγαίνει για καφέ ή για κυνήγι με τον κρεοπώλη και  με ένα κοινό τους γνωστό.

«Θέλω να έρθει η στιγμή που θα πάρω όλες τις καταθέσεις και τα στοιχεία στα χέρια μου. Θέλω να δω τι έχει ειπωθεί, γιατί είμαστε μικρή κοινωνία»,τόνισε. 

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Διαγράφηκαν 30.332 ευρώ από στεγαστικό δάνειο 47χρονου με αναπηρία - «Αβέβαιο το μέλλον των ΑμεΑ»

8b15d910-82f6-45a1-865c-b8403e495d9b.jpg

«Στις Βρυξέλλες είμαι μπαμπάς, στην Ελλάδα είμαι άγνωστος για τα παιδιά μου» - Tι εξομολογείται γονέας

1b149c2d-a9b8-4bb0-b5bd-a1358e1c2b60.jpg

Αύριο για πρώτη φορά στους αιθέρες το τουρκικό μαχητικό ΚΑΑΝ - Ποια τα χαρακτηριστικά του

965a6432-75a2-4096-935a-864cfcc5402d.png

Βόλος: Προσωρινά ελεύθερος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του - Τι αποφασίστηκε

9f3ab6dc-ce12-4490-adbe-c2e40ca192d1.jpg