Η Τουρκία ( που ξεφτιλίζει τις ΗΠΑ με την online αγορά S -400 ) έχει βάλει πλώρη για Τουρκική ΑΟΖ νότια της Κρήτης ( μετά στο Καστελόριζο 😉 ενώ έχει «εφαρμόσει» στην Κύπρο ένα θανάσιμο εναγκαλισμό. Η Κύπρος αφελληνίζεται και ενσωματώνεται στην Τουρκία ως αντάλλαγμα στη δημιουργία Κουρδικού Κράτους στη Βόρεια Συρία.

Η Βρετανία θεωρεί την κυπριακή ΑΟΖ περιοχή με κυριαρχία «υπό αμφισβήτηση»

Στην Θράκη η Τουρκία κυριαρχεί με την διπλωματική της οικονομία μετατρέποντας την ευρύτερη περιοχή σε Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη ενισχύοντας έτσι την προοπτική δημιουργίας νέου Τουρκικού Κρατιδίου στο οποίο θα ενσωματώσει Θράκη και Βουλγαρικό έδαφος.

Η Συμφωνία των Πρεσπών , που συνιστά υποτιμητική υποχώρηση της Ελλάδας και του Ελληνισμού στις ανθελληνικές απαιτήσεις ενός πλασματικού Κρατιδίου – ενθαρρύνει τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό , ενισχύει το μουσουλμανικό Τόξο στα Βαλκάνια ,την προκλητικότητα της Τουρκίας και απειλεί την κρατική μας υπόσταση αφού , δίνει πάτημα για να δηλωθεί καταπιεσμένη , δήθεν ¨Μακεδονική μειονότητα ¨ εντός της Ελλάδας .

Η Βόρεια Ήπειρος έχει αφεθεί στις ορέξεις του Αλβανικού βαθύ κράτους .

Τέλος , κανείς δεν μιλάει για την ΑΟΖ στα Διαπόντια νησιά, το ρόλο της Ιταλίας και τα παιχνίδια της Αλβανίας , για την εμπόλεμη ετοιμότητα στα βαλκάνια και τόσα άλλα .

Έκκληση στους Έλληνες δημοσιογράφους που δραστηριοποιούνται κυρίως στην τηλεόραση . Λειτουργήστε ως δύναμη εξωτερικής πολικής εάν θέλετε να κερδίσετε την κοινή γνώμη και να ¨παίξετε αργότερα τα παιγνίδια σας ¨ αποτελεσματικά.

Μη μας βάζετε στη γυάλα τις οικονομίας και της ασφάλειας και γύρω μας να αναπτύσσονται πυρκαγιές που σχηματίζουν ένα δακτύλιο φωτιάς που ολοένα και σφίγγει .

Αναδείξετε δημόσια την αναγκαιότητα να σταθούμε αποφασιστικά σαν κράτος απέναντι στα ανωτέρω εθνικά θέματα ζωτικής σημασίας.

Δείξτε το ελληνικό σας δημοσιογραφικό δαιμόνιο στο παγκόσμιο επικοινωνιακό πεδίο και βοηθήστε ετούτη ( και την κάθε ετούτη ) κυβέρνηση στο πεδίο αυτό , που ΠΑΝΤΑ πρέπει να μας βρίσκει ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ

Ευχή μας μέχρι το Σεπτέμβριο να μη έχουμε εμπλακεί σε αρχή πολέμου , να μην έχουμε απολέσει ελληνικό έδαφος ( θάλασσα ή ξηρά ) και Εθνική Κυριαρχία .

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Μετάβαση ισχυρού Ελληνικού στόλου υποβρυχίων , φρεγατών και κορβετών στο θαλάσσιο χώρο που ενεργούν τα δύο Τουρκικά γεωτρύπανα .

Να λάβουν θέσεις μάχης και να στρέψουν τα όπλα έτοιμα , προς τα Τούρκικα πλοία δίνοντας 12αωρη προθεσμία αποχώρησης .

Μπορείτε ; ή θα χάσουμε Κύπρο , Καστελόριζο και ΑΟΖ νότια της Κρήτης ;

Να δημιουργηθεί ΝΑΥΤΙΚΉ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ μέσω διαλειτουργικότητας σε στρατό και βιομηχανία .

Από Χανιά σήμερα , 13 Ιουλίου 2019

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Προιστ. Τομέα εσωτερικής ασφάλειας )

Loading…