Αυτή η καραντίνα τα άλλαξε όλα. Και δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την τηλεόραση. Η οποία αν και «λαβωμένη» από την απώλεια των εμπορικών εσόδων αλλά και από τον ξαφνικό «θάνατο» στην παραγωγή πολλών προγραμμάτων προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της ξανά αλλά δίχως να ξεχάσει. Ολους όσοι αυτή την περίοδο βοήθησαν στο να γίνουμε καλαά αλλά και καλύτεροι.

Ο ΣΚΑΪ με μία μεγάλη εκπομπή, η οποία δεν θα γυριστεί σε στούντιο με καλεσμένους αλλά θα χρησιμοποιήσει το skype για συνεντεύξεις και μηνύματα και θα πραγματοποιήσει εξωτερικό γύρισμα, θα παρουσιάσει την Κυριακή στις 21.30 «Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ». Ο σταθμός θα τιμήσει τους ήρωες πίσω από τις μάσκες, πίσω από τις στολές.

Σε μια ξεχωριστή βραδιά με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη σπουδαίοι Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, αθλητές, διανοούμενοι λένε με τον δικό τους τρόπο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους ήρωες μας. Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Γιώργος Νταλάρας, Δήμητρα Γαλάνη, Σάκης Ρουβάς, Πύρρος Δήμας, Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Μπέζος, Νίκος Αλιάγας (Φαμπιάν και Αμίρ), Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Νανόπουλος,

Κατερίνα Στεφανίδη, Γιάννης Κότσιρας, Κωστής Μαραβέγιας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Έλενα Παπαρίζου, Μέλισσες, Μαρία Σάκκαρη, Αλκυόνη Παπαδάκη, Ανδρέας Γεωργίου, Πέμη Ζούνη, Βικτόρια Χίσλοπ, Kωνσταντίνος Δασκαλάκης, Γεώργιος Μπαμπινιώτης, Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σμαραγδής, ONIRAMA, Ρένα Μόρφη,Τάμτα.

Φυσικά από μία τέτοια εκπομπή – αφιέρωμα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι εντατικολόγοι, οι νοσηλευτές, οι διασώστες ΕΚΑΒ και οι καθαρίστριες.