Έλαμψε και φέτος η πλατεία Αριστοτέλους: Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στους ρυθμούς των γιορτών είναι και επίσημα πλέον η Θεσσαλονίκη, καθώς φωταγωγήθηκε το ύψους 18 μέτρων δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους και ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο ιστορικό κέντρο.

Στη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους ανέβηκε ο δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, παρά τη βροχή που έπεφτε, να στείλει το μήνυμα για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε. «Η Θεσσαλονίκη είναι εδώ, είναι μια, στην καλύτερη πλατεία της Ελλάδας», τόνισε ο δήμαρχος και έδωσε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣLifestyle | 04.12.2024 20:11Σουηδία: Πέθανε σε ηλικία 87 ετών η πριγκίπισσα Μπριγκίτα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Θεσσαλονίκη

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Βασίλης Γάκης, υπογράμμισε ότι «αν αισιοδοξούμε και πιστεύουμε στους εαυτούς μας, η Θεσσαλονίκη θα πάει μπροστά».

Πάρτι με Χατζηγιάννη και Onirama 

Μετά τη φωταγώγηση, τα πυροτεχνήματα φώτισαν στον ουρανό της πόλης, δίνοντας μια ακόμη εορταστική νότα. Ο κόσμος διασκέδασε με τα τραγούδια του συγκροτήματος Onirama και με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης. Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Παρουσιαστής της εορταστικής εκδήλωσης ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει για πρώτη φορά τη Λευκή Νύχτα, στο πλαίσιο της οποίας τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ. Πέρα, όμως από τα ψώνια, ο Εμπορικός Σύλλογος υπόσχεται μουσικές, χορευτικές εκδηλώσεις και εκπλήξεις για τα παιδιά. Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, τα δρομολόγια του μετρό θα είναι σήμερα μέχρι τις 12.30 το βράδυ δωρεάν για να μπορέσει να συμμετάσχει ο κόσμος στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε ακόμη

«Υπάρχει απόσταση ακόμα από το να επιτευχθεί συμφωνία με την Ελλάδα για τα Γλυπτά του Παρθενώνα», λέει ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

6c3acf74-758c-408d-9cb2-906937d4227f.jpg

Βουλή: Σε εξέλιξη η συζήτηση για τον κατώτατο μισθό - Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε το ΚΚΕ

1e7f85ec-686f-4cc0-941f-e3db67701e89.jpg

Αττική: Συνελήφθησαν ανήλικοι που έκλεβαν αλυσίδες σε λεωφορεία και τραμ

c4beade7-6844-44aa-ab6a-2f29669153a1.jpg

«Εξαιρετική δειλία»: Ο Σον Πεν ξεσπά κατά της Ακαδημίας των Όσκαρ

325a078c-331b-4032-98a0-3d3ba7aa0e47.jpg