ΕΛ.ΑΣ: 10 συλλήψεις έπειτα από επιχείρηση σε οικισμό της Φυλής
Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ σε επιχείρηση που πραγματοποίησε, την Τετάρτη 20 Αυγούστου, σε οικισμό της Φυλής.
Σκοπός της επιχείρησης ήταν η πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας που έχει καταγραφεί στη συγκεκριμένη περιοχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 21.08.2025 13:54 Δύσκολη η επόμενη μέρα για τους πυρόπληκτους: «Δεν έχω ρεύμα, με τα κεράκια κάθομαι»
Σε βάρος των ατόμων που συνελήφθησαν σχηματίστηκαν δικογραφίες για κατά περίπτωση κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί προσωπικών δεδομένων κ.α, ενώ βεβαιώθηκαν παραβάσεις Κ.Ο.Κ. για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 6 κάμερες παρακολούθησης, καταγραφικό μηχάνημα και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας.
Επίσης, από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, έγιναν αποξηλώσεις καλωδίων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Διαβάστε ακόμηΓιατρός και διασώστης προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - Το Σάββατο η κηδεία του

Οι όροι του Πούτιν για ειρήνη στην Ουκρανία: Τι υπόσχεται σε αντάλλαγμα - Ποια τα σημεία τριβής

Τσίπρας στη Le Monde: Μου λείπει η ενεργός πολιτική και η επαφή με τους ψηφοφόρους

Σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός λόγω καύσωνα: Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» - Σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις