Σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα την υγεία βρέθηκε, το Σάββατο 9 Απριλίου, η instagrammer Έλενα Γαλύφα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή περσόνα των social media μίλησε με την με συμβουλευτική ψυχολόγο**, Ιωάννα Θεοδωρακοπούλου,** στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» στο Mega για τη χειριστικότητα και, σε αυτό το πλαίσιο, έκανε μία σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣLifestyle | 08.04.2022 13:00Μαρία Τζομπανάκη: «Θεωρώ ότι ήταν λάθος που πήγα στα καλλιστεία»Lifestyle | 08.04.2022 16:42 Μάνος Δασκαλάκης: 3 μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας, είχε δηλώσει συμμετοχή στο «House of Fame»Lifestyle | 08.04.2022 23:29Μάρκος Σεφερλής: Η πρώτη απάντηση μετά την κατακραυγή - «Στόχος να σταματήσω να υπάρχω»Lifestyle | 09.04.2022 16:23«Γλίτωσα από σίγουρο θάνατο δύο φορές» - Η εξομολόγηση του Πάνου Σταθακόπουλου

Μιλώντας για τους χειριστικούς ανθρώπους και το κατά πόσο και οι ίδιοι μπορεί να γινόμαστε χειριστικοί με τους γύρω μας**, η Γαλύφα εξομολογήθηκε**, για την προσωπική της ζωή: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί τα τελευταία 20 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο, τον σύζυγό μου δηλαδή και είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτόν που είναι χειριστικός. Ό,τι αισθάνομαι και επιθυμώ εγώ. Ποτέ δεν προσπάθησε να με χειριστεί" και συμπλήρωσε: “Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Ποτέ δεν μου είπε μην κάνεις αυτό, μην πας εκεί, ντύσου έτσι. Εγώ καμιά φορά το έκανα. Στη φιλία ο χειριστικός άνθρωπος είναι περισσότερο ύπουλος».

Δείτε το βίντεο