Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία δημόσια εξομολόγηση, που κανείς δεν την περίμενε. Η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε τον δικό της απολογισμό με ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Η ίδια αναφέρθηκε στη σχέση που έχει «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια με τους τηλεθεατές, μία σχέση ζωής όπως υπογράμμισε και εκείνη.

«Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που δίνετε από την ζωή σας για να μου γράψετε κάτι και όλοι σας πάντα έχετε κάτι όμορφο να πείτε. Τόσα χρόνια μαζί. Ακόμα κι εσείς που ήσασταν μικρά παιδιά, όταν με πρωτοείδατε στην τηλεόραση, ή εσείς που τα χρόνια μας είναι κοντά και κάναμε παράλληλες διαδρομές στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή! Ακόμα κι εσείς που τώρα τελειώσατε το σχολείο, άλλοι περάσατε στις σχολές - πανεπιστήμια ή πιάσατε την πρώτη σας δουλειά. Αλλά κι εσείς που ζείτε στο εξωτερικό!

View this post on Instagram Εσείς τι προτιμάτε ? #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on Sep 13, 2019 at 9:08am PDT

Οι γιαγιάδες όλων των ηλικιών, πιτσιρίκια μου, νεαρούληδες μου, μανούλες μου γλυκιές, αγόρια και κορίτσια μου είσαστε μέσα στην ζωή μου (αλλά κι εγώ στην δική σας) τόσο έντονα. Με έναν τρόπο ζούμε μαζί από μακριά, αλλά τόσο κοντά. Μου στέλνετε κύματα αγάπης και να ξέρετε πως όλα αυτά τα χρόνια με έχετε στηρίξει και βοηθήσει πάρα πολύ! Ξέρω πως κι εγώ με τον τρόπο μου όλα αυτά τα ατελείωτα χρόνια στην τηλεόραση είμαι κοντά σας!

View this post on Instagram Στα γαλάζια νερά του Ιονίου #eleni #summer #holidays #greece

A post shared by @ elenimenegaki on Aug 12, 2019 at 2:06am PDT

Ξέρω πως έχω βρεθεί στην σκέψη σας τις φορές που πήρατε κουράγιο, ελπίδα, θετική ενέργεια. Τίποτα από αυτά που σας έχω πει δεν είναι ψέμα. Ό,τι κάνω πολύ ή λίγο και ότι μοιράζομαι μαζί σας είναι μέσα από την καρδιά μου, απόλυτα αληθινό! Όπως και η σχέση μας! Κι εγώ σ’ αυτή την δουλειά μπήκα από μικρό κορίτσι. Με όνειρα πολλά, ανασφάλειες, αλλά και πάντα βαθιά μέσα μου μου ελπίδα! Να τα καταφέρω μεν, αλλά χωρίς να κάνω εκπτώσεις στα πιστεύω μου στην αξιοπρέπεια μου!

View this post on Instagram Καταγαλανα νερα ! #blue #sea #greek_islands #visitgreece #greece

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 2, 2019 at 12:55am PDT

Κέρδισα πολλά καλά στην πολυετή πλέον καριέρα μου, αλλά ίσως το πιο σημαντικό (γιατί είναι και το πιο σπάνιο για να συμβεί) είναι ότι κέρδισα εσάς! Γιατί η σχέση μας δεν βασίζετε μόνο στην τηλεοπτική μου παρουσία, είναι πιο βαθιά και πιο ουσιώδης! Πολλές φορές ήθελα να σας πω αυτά τα λόγια, αλλά τώρα ήταν τελικά η στιγμή μας. Γιατί; Γιατί για όλα υπάρχει πάντα κάποιος λόγος.

View this post on Instagram Υπέροχες #keepfred πλατφόρμες, κατάλληλες για κάθε ώρα της ημέρας! #eleni Κάντε like και follow @keepfred και 2 από εσάς θα τις κερδίσετε! #keepfred #keepfredshoes #fredlovers

A post shared by @ elenimenegaki on Jun 27, 2019 at 2:10am PDT