ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ FREE

Ενέργεια Από Το Ενεργό Κενό


Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη. Είναι ένα γεγονός γνωστό στην επιστημονική κοινότητα, και για παράδειγμα ήταν το αγαπημένο ρητό του τιμημένου με Νόμπελ φυσικής Dr Richard Feynman.

Υπάρχουν πολλές εκατοντάδες συσκευές που παράγουν ενέργεια από το ενεργό κοινό με συντελεστή αποδόσεως από 3 μέχρι 18.000 !!! ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Σε όλες τις συσκευές που έχουμε ο συντελεστής αποδόσεως είναι μικρότερος του ένα. Μια από αυτές ήταν η MEG (Motionless Electromagnetic Generator) με συντελεστή αποδόσεως 18 !

Δείτε επίσης: Energy From The Vacuum

Την συσκευή αυτή την έφτιαξε ο Tom Bearden επιστήμων απόστρατος αντισυνταγματάρχης του Αμερικάνικου στρατού
Για αυτήν την συσκευή πήρε πατέντα στις 26 Μαρτίου 2002, US Patent 6,362,718 που είναι η πρώτη εμπορικά διαθέσιμη συσκευή ελεύθερης ενέργειας στην ιστορία. Παρέχει ελεύθερη ηλεκτρική ενέργεια από το ενεργό κενό για την διάρκεια ζωής της, χωρίς κινούμενα μέρη. Παράγει 2,5 κιλοβάτ, και ο Bearden την κατασκεύασε με σκοπό να την διαθέσει στην Αφρική για να μπορούν να βράζουν το νερό και να μαγειρεύουν με ελάχιστο κόστος. Η συσκευή όμως μπορεί να συνδυαστεί αθροιστικά με άλλες, οπότε ένα συνηθισμένο σπίτι με κατανάλωση 10 κιλοβάτ, χρειάζεται 4 τέτοιες συσκευές. Σε πλήρη παραγωγή η συσκευή θα έχει μέγεθος 4-6 πακέτα Marlboro !
Φυσικά καταφέρανε να μην βγει ποτέ στην αγορά!

από παλιό μου άρθρο ...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ, συνεχίστε να ασχολείστε με ανούσια πράγματα και με τις ιδεοληψίες σας, δυστυχώς.

@Ίων Μάγγος