Ένταση αγροτών - αστυνομίας έξω από το γραφείο του Τσιάρα στην Καρδίτσα
Εκρηκτικό είναι το κλίμα έξω από το γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Καρδίτσα, καθώς αγρότες με επικεφαλής τον Κώστα Τζέλλα, ζητούν συνάντηση προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματά τους.
Λίγη ώρα μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε διάλογο», οι αγρότες συνάντησαν κλούβες της ΕΛΑΣ έξω από το γραφείο του Κώστα Τσιάρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικροένταση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠολιτική | 08.12.2025 11:24 Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
«Να παρέμβει η κυβέρνηση και να φύγει τώρα η κλούβα», είναι το μήνυμα που στέλνουν, αναρωτώμενοι πώς εννοεί η κυβέρνηση τον διάλογο όταν δεν υπάρχει καν πρόσβαση στο γραφείο του αρμόδιου υπουργού.
Περισσότερα σε λίγο...
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»

Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών

Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ

Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο