Εντοπίστηκε η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης. Η έφηβη εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την αστυνομία η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της.

Σημειώνεται πως τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 19 Απριλίου, στις 19:00 με το Χαμόγελο του Παιδιού να εκδίδει Amber Alert.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού

Με αφορμή την εξαφάνιση, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος είχε καταγγείλει ότι το τελευταίο διάστημα είναι σύνηθες, άτομα από επικίνδυνες ομάδες να εγκλωβίζουν έφηβες και μάλιστα με όμορφα χαρακτηριστικά, «κοπέλες που είναι αυτό που λένε κάποιοι ‘’σαν τα κρύα τα νερά’’».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 21.04.2022 14:11 Αλλάζουν όλα στην αντιπυρική προστασία: Περισσότερα εναέρια μέσα φέτος στις φωτιές – Έρχονται 500 δασοκομάντοςΕλλάδα | 21.04.2022 13:37Οι πρωτότυπες ευχές της ΕΛΑΣ με το… καταζητούμενο αυγό

Εξέφρασε τον εκνευρισμό του για όσους λένε ότι έφυγε «με τη θέλησή της» εξηγώντας ότι πρόκειται για περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών με φυσιολογική ζωή και οικογένεια που εγκλωβίζονται σε μια κατάσταση από τα λεγόμενα «loverboys» είτε μέσω από τα social media ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς να καταλαβαίνουν τι κάνουν εκείνη στη στιγμή. «Όταν καταλάβουν, όταν βρεθούν μέσα στο κύκλωμα και μέσα στην παγίδα μετά δεν μπορούν να βγουν», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.