Αίσιο τέλος για τον 27χρονο από το Ρέθυμνο - Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του

Εντοπίστηκε ο 27χρονος Σ. Ιακούτιν, η εξαφάνιση του οποίου έθεσε σε συναγερμό την αστυνομία και τους οικείους του που τον αναζητούσαν εναγωνίως

Τα ίχνη του 27χρονου είχαν χαθεί από το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαΐου, με την οικογένειά του να αγωνία.

Πρόκειται για τον 27χρονο Σέργιο Ιακούτιν, ο οποίος φέρεται να έφυγε από το σπίτι στου γύρω στις 8 μ.μ., όπου διαμένει με τη μητέρα του για να πάει μία βόλτα.

Όσο περνούσε η ώρα και ο νέος δεν επέστρεφε στο σπίτι του, η οικογένεια του ανησύχησε, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν συνήθιζε να κάνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα χθες το βράδυ που βγήκε από το σπίτι του δεν πήρε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Η μητέρα του από την πρώτη στιγμή ενημέρωσε την αστυνομία και έτσι ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί και εθελοντές της πόλης με σκοπό να συνδράμουν στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Την εξαφάνιση του νεαρού Σέργιου Ιακούτιν, κατοίκου Ρεθύμνου, Ρώσικης καταγωγής, ανακοίνωσε και η σελίδα «Rethymno Medical Assistance» του facebook με την έκκληση «ΒΟΗΘΕΙΑ».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι ψηλός και αδύνατος, φορούσε μπλε πόλο μπλούζα και σκούρο μπλε τζιν. Δίδεται επίσης το τηλέφωνο επικοινωνίας 6934 306294, στο οποία απαντά κυρία με το όνομα Φωτεινή.

Για την εξαφάνιση του 27χρονου ενημερώθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του, έπειτα από αίτημα συγγενικού προσώπου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο 27χρονος έχει ύψος 1,85 μ., είναι 74 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε τζιν παντελόνι, μπλε κοντομάνικη μπλούζα και μαύρα υφασμάτινα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.