Η κατασκευή του νέου γραφείου Πληροφοριών έγινε με υψηλές προδιαγραφές και με την πλήρη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία κοινού και εργαζομένων

Το νέο και πλήρως ανακαινισμένο γραφείο πληροφοριών του ΕΟΤ, στον χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» εγκαινιάστηκε σήμερα από τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, και τη γενική διευθύντρια του Οργανισμού, Σοφία Λαζαρίδου.

Στον φιλόξενο και λειτουργικό χώρο του γραφείου κυριαρχούν εικόνες από τη νέα διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ «All you want is Greece», που προβάλλονται σε μεγάλα φωτεινά backlit, αντανακλώντας το φως και τα χρώματα της Ελλάδας.

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γραφείου Πληροφοριών του ΕΟΤ, ο Χ. Θεοχάρης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που, μετά από περίπου 10 χρόνια, ο ΕΟΤ έχει και πάλι περίπτερο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Εδώ παρέχονται δύο ειδών πληροφορίες: Οι πρώτες αφορούν στην ασφάλεια. Ο κόσμος θέλει να μάθει για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τι ισχύει, τι υποχρεώσεις έχει.

»Αλλά έχουμε και την εφαρμογή “Visit Greece app” για τα κινητά τηλέφωνα και μέσα από αυτήν προσφέρουμε πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο. Παρέχονται όμως και πληροφορίες που έχουν σχέση με το πώς μπορούν να πάνε στα νησιά μας, για το πώς μπορούν να γνωρίσουν την Ελλάδα. Ο Ελληνικός Τουρισμός ανοίγει πανιά. Και ανοίγει πανιά με σχέδιο ολοκληρωμένο και συγκροτημένο. Γίνεται μάλιστα αποδέκτης συγχαρητηρίων από τη διεθνή κοινότητα για την ασφάλεια, την οποίαν παρέχει σε επισκέπτες και ντόπιους. Για αυτόν τον στόχο δουλέψαμε όλοι μαζί πέρσι, για τον ίδιο εργαζόμαστε και φέτος. Και θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του, ο Δ. Φραγκάκης επισήμανε: «Το νέο γραφείο πληροφοριών του ΕΟΤ στο Αεροδρόμιο των Αθηνών είναι μία ακόμα έμπρακτη απόδειξη ότι η προετοιμασία μας για το άνοιγμα του τουρισμού είναι εξαιρετικά μεθοδική. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε επισκέπτες μας από το εξωτερικό με έναν νέο, σύγχρονο και πιο λειτουργικό χώρο, ο οποίος θα εξυπηρετεί τον κόσμο πρώτα από όλα με ασφάλεια. Ο ΕΟΤ εκτός από την καμπάνια προβολής της χώρας στο εξωτερικό, φροντίζει και για την εικόνα της Ελλάδας κατά την άφιξη ενός επισκέπτη στο μεγαλύτερο αεροδρόμιό της.

»Αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας, συμβάλλοντας έτσι και στην ακόμα καλύτερη προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Θέλω να ευχαριστήσω τα στελέχη του ΕΟΤ που εργάστηκαν για τη δημιουργία αυτού του νέου χώρου μας, αλλά και τους ανθρώπους του Οργανισμού που εργάζονται τόσο εδώ, όσο και στα άλλα γραφεία πληροφόρησης, για την καλή δουλειά που κάνουν».

Η κατασκευή του νέου γραφείου Πληροφοριών του ΕΟΤ έγινε βάσει υψηλών προδιαγραφών και με την πλήρη εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της ασφάλειας τόσο των εργαζομένων, όσο και του κοινού.

Διαβάστε ακόμη

Γιατί η πανδημία μπορεί να αποδειχθεί τελικά ευκαιρία για την ελληνική ένδυση

Alpha Bank: Πάνω από €23 δισ. οι πωλήσεις «κόκκινων» δανείων το διάστημα 2017-2022

Alumil: Τα τρία πωλητήρια που θα μειώσουν τα δάνεια της