Οι άνθρωποι παίρνουν παράξενα πράγματα στα αεροπλάνα - αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Και η βαλίτσα που ελέγχθηκε για ένα ταξίδι από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης προς το Ορλάντο της Φλόριντα στις 16 Νοεμβρίου περιείχε σίγουρα κάποια περίεργα πράγματα.

Είχε βάλει τη γάτα στη… βαλίτσα του

Καθώς περνούσε από το μηχάνημα ακτίνων Χ, οι υπάλληλοι μπορούσαν να δουν κάτι που φαινόταν να είναι μπουκάλια, ποτήρια κρασιού, ένα ζευγάρι σαγιονάρες - και το περίγραμμα μιας γάτας σε φυσικό μέγεθος.

We’re letting the cat out of the bag on a hiss-toric find. This CATch had our baggage screening officers @JFKairport saying, “Come on meow”! Feline like you have travel questions reach out to our furiends @AskTSA. They’re available every day, from 8 a.m. – 6 p.m. (ET). pic.twitter.com/LpIkLbAgzC

— TSA (@TSA) November 22, 2022

Αποδείχτηκε ότι το περίγραμμα ήταν σε φυσικό μέγεθος επειδή η γάτα ήταν μια πραγματική γάτα: Ζωντανή και, προφανώς, σώα και αβλαβής από τις τελευταίες ώρες που ήταν χωμένη σε μια βαλίτσα και πεταγόταν γύρω-γύρω κατά την είσοδό της στο αεροπλάνο. Φυσικά η άτυχη γατούλα, θα μπορούσε εύκολα να είχε πεθάνει στο χώρο αποσκευών κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Οι υπάλληλοι που είδαν την εικόνα και στη συνέχεια άνοιξαν τη βαλίτσα για να βρουν τη γάτα, «σοκαρίστηκαν», δήλωσε στο CNN η εκπρόσωπος της TSA Lisa Farbstein.

Παρά το γεγονός ότι ασχολούνται καθημερινά με τα πάντα, από μη εξουσιοδοτημένα πυροβόλα όπλα μέχρι παράνομη σάλτσα cranberry, «είναι σπάνιο να ανακαλύπτεις ένα ζωντανό ζώο σε μια ελεγχόμενη βαλίτσα», δήλωσε η ίδια. Ευτυχώς, η γάτα δεν προσπάθησε να το σκάσει όταν άνοιξαν τη βαλίτσα.

Ο επιβάτης, ο οποίος ταξίδευε με την Delta Air Lines, ειδοποιήθηκε να έρθει να εξηγήσει τις αποσκευές του και είπε στην TSA ότι «δεν ήταν η γάτα του - ανήκε σε κάποιον άλλο στο σπίτι», δήλωσε ο Farbstein. Πρότειναν ότι η γάτα - η οποία βρισκόταν πάνω στις αποσκευές και μάλιστα το τρίχωμά της προεξείχε από τη βαλίτσα ανάμεσα στα φερμουάρ - είχε μπει στη βαλίτσα αθέατη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ