Επεισοδιακή καταδίωξη στον Πύργο: Οδηγός είδε μπλόκο, έκανε αναστροφή και τελικά... συνελήφθη

Επεισοδιακή καταδίωξη έγινε το βράδυ της Τρίτης σε δρόμο στον Πύργο, η οποία ξεκίνησε όταν ένας οδηγός είδε το μπλόκο της αστυνομίας και έφυγε από την αντίθετη πλευρά.

Πώς ξεκίνησε η καταδίωξη

Συγκεκριμένα, όλα έγιναν λίγο πριν τις 23:00 όταν ο οδηγός ένας ΙΧ αυτοκινήτουπου κινούνταν στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, με κατεύθυνση προς Πάτρα, έκανε… αναστροφή όταν αντιλήφθηκε το μπλόκο που είχαν στήσει οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο ύψος του πρατηρίου «Χόχολη», στα Χανάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 18.09.2024 08:15Βόλος: Αφαίρεσαν το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου που δέχτηκε επίθεση από τον γιο του - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την κίνηση του οδηγού, του έκαναν σήμα προκειμένου να σταματήσει, με τον ίδιο να μην ανταποκρίνεται, και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ με τη συνδρομή δυνάμεων από την ΔΙΑΣ και την Τροχαία του Πύργου ξεκίνησαν να καταδιώκουν τον οδηγό σε περιοχές όπως τα Βυτινέικα, τον Άγιο Ιωάννη, την Κατακόλου και ξανά στην Πατρών-Πύργου.

Συνελήφθη τελικά ο οδηγός

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό, στην εθνική οδό, στο ύψος της διασταύρωσης Βουνάργου όπου και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ ακολούθησε και έλεγχος στο όχημα του, αναφέρει το patrisnews.com.

Δεν έχει γίνει γνωστό γιατί φέρθηκε έτσι ο οδηγός.

Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη

Ζοφερές προβλέψεις για το κυκλοφοριακό: Πράσινο δακτύλιο και αύξηση διοδίων στην Αττική Οδό τις ώρες αιχμής προτείνουν οι συγκοινωνιολόγοι

842068a0-6c0b-4a06-a730-6aaee1b0c9ea.jpg

Οι 3+1 «μάχες» της κυβέρνησης: Ποια θέματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος

681fb7bd-98f6-4ff5-a579-0c2d23a22eae.jpg

ΣΥΡΙΖΑ: Τα κριτήρια υποψηφιότητας διχάζουν την Κουμουνδούρου - Οι προτάσεις και οι αποφάσεις

e1cf015d-b83b-49ca-81e7-77cc86611f71.jpg

Αυτοψία OPEN στις Αφίδνες: Δεκάδες κλαδιά-παγίδες κοντά στις ράγες των τρένων - Τελικά, ποιος έχει την ευθύνη για την απομάκρυνση τους;

65cfc0bc-115c-457f-b6ea-a73765d51a1e.jpg