Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει μία επίθεση με πέτρες σε ένα από τα **ΚΤΕΛ **της **Ηλεία**ς, καθώς ούτε ο οδηγός, ούτε οι επιβάτες δεν είδαν τους δράστες. Ήδη οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ilia.news το περιστατικό σημειώθηκε ανάμεσα στις 10 – 10:30 το βράδυ της Παρασκευής 19 Μαϊου, με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ να κατευθύνεται από Πύργο προς Αμαλιάδα στην Ηλεία.

Ανδραβίδα: Η πιο σύγχρονη βάση της Ευρώπης με τα F-35 ### Τι ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας

Στο ύψος των Δουνείκων, σε κενό και σκοτεινό σημείο του δρόμου, ακούστηκαν 4 χτύποι και έσπασαν 4 από τα τζάμια του λεωφορείου. Όμως, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο τοπικό μέσο ότι άκουσε τέσσερις ξερούς κρότους, που έμοιαζαν με πυροβολισμούς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο λεωφορείο ανήκει στον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηλείας και εγείρονται ερωτήματα για το εάν ήταν κάποια προειδοποίηση προς τον ίδιο

Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η νοθεία στα καύσιμα - Πάρτι κερδοσκόπων [πίνακες] Ακολουθήστε tanea130.pngστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από tanea130.png