Χθες Δευτέρα 13 Ιανουαρίου το μεσημέρι, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και αν. τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος Παύλος Πολάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεων του στους Δήμους για ενημέρωση από όλους τους Δημάρχους του Νομού, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Γιώργο Μυλωνάκη στο Δημαρχείο στο Καστέλι.

Ο Π. Πολάκης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Βουλευτή του Σύριζα στις εκλογές του Ιουλίου Μιχάλη Χαιρετάκη και συνεργάτες του και παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Θεόφιλου Χριστουλάκη και Γιάννη Κελαιδή, καθώς και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κισάμου Βασίλη Κουνδουράκη, ζήτησε από τον Δήμαρχο να ενημερωθεί για μια σειρά θεμάτων που αφορούν στην περιοχή και συγκεκριμένα:

Από τον Δήμαρχο Κισάμου τέθηκε στη συζήτηση η δυστοκία στην εκπόνηση μελετών λόγω της υποστελέχωσης της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και η αγωνία που εκφράζεται από όλους τους Δήμους για την κατάργηση του Προγράμματος «Φιλόδημος», που αποτέλεσε σημαντικό εργαλείο χρηματοδότησης μιας σειράς έργων ουσιαστικής βελτίωσης υποδομών και υπηρεσιών των Δήμων.

Από τη μεριά του ο Παύλος Πολάκης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως παρακολουθεί στενά την εξέλιξη όλων των έργων και των γενικότερων θεμάτων που απασχολούν το Δήμο, ενώ θα παρεμβαίνει τόσο με μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου όσο και με κατ’ ιδίαν επαφές με τους αρμόδιους για την ανάδειξη και επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κύριο Πολάκη για την συνεργασία που είχαν και τις παρεμβάσεις του στο πρόσφατο παρελθόν με τα προβλήματα που ανέκυψαν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στους καλλιεργητές θερμοκηπιακών κηπευτικών, αλλά και για το συνολικό ενδιαφέρον του για το Δήμο, ενώ σχολίασε πως και η συνάντηση αυτή ήταν απολύτως γόνιμη και ουσιαστική για την διεκδίκηση της επίλυσης των προβλημάτων του Δήμου.