Στον Άρειο Πάγο έφτασε η υπόθεση ξυλοδαρμού μια γυναίκας στη Βόρεια Ελλάδα από τον πρώην σύζυγο της και την νέα του σύντροφο. Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας επικύρωσε την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου με την οποία οι δυο δράστες καταδικάστηκαν σε 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή, καθώς σε δημόσιο δρόμο χειροδίκησαν σε βάρος της πρώην συζύγου του διαζευγμένου άνδρα.

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να είχε τεταμένες σχέσεις λόγω και των οικονομικών διαφορών που είχαν μεταξύ τους, ενώ το καλοκαίρι του 2014 ο πρώην σύζυγος δημιούργησε δεσμό με άλλη γυναίκα, γεγονός που φέρεται να οδήγησε σε νέο κύκλο αντιπαραθέσεων.

Τον Ιανουάριο του 2015 ο πρώην σύζυγος με την νέα σύντροφό του η οποία ήταν έγκυος στον 5ο μήνα, βάδισαν ενώ στο δρόμο, και σε μια διασταύρωση συνάντησαν την πρώην σύζυγό του.

Το ζευγάρι επιτέθηκε στην πρώην σύζυγο χτυπώντας την με γροθιές στο στόμα και στο στήθος, με κλοτσιές στα πόδια και στο σώμα. Με τα χέρια και τα νύχια τους, της προκάλεσαν εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο. Στην συνέχεια ο πρώην σύζυγος την άρπαξε από το σβέρκο και την καρωτίδα γέρνοντας το σώμα της προς τα εμπρός, και τότε η νέα σύντροφος την άρπαξε από τα μαλλιά.

Και οι δυο μαζί την χτύπησαν το κεφάλι της σε μια τζαμαρία βιτρίνας καταστήματος, με αποτέλεσμα να υποστεί εκδορές στον τράχηλο, στην κοιλιακή χώρα, στο δεξί χέρι, στο δεξί γόνατο και στις δυο κνήμες. Οι τραυματισμοί αυτοί επιβεβαιώνονται από σχετική ιατρική βεβαίωση κρατικού νοσοκομείου που προσκομίστηκε στο δικαστήριο.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, είχε καταδικάσει το ζευγάρι σε φυλάκιση 7 μηνών με τριετή αναστολή για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, ενώ από το δικαστήριο δεν τους αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Οι δυο καταδικασθέντες προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο ζητώντας να αναιρεθεί η καταδικαστική για εκείνους απόφαση, αλλά το ΣΤ΄ Ποινικό Τμήμα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου απέρριψε την αίτηση αναίρεσης, επισημαίνοντας ότι η καταδικαστική απόφαση έχει την απαιτούμενη ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία.