Προχωρεί ολοταχώς η στελέχωση της δημόσιας τηλεόρασης σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στον αυξημένο ανταγωνισμό της φετινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ ανακοίνωσε χθες Πέμπτη την τοποθέτηση της Χρύσας Μασούρου στη θέση της Εντεταλμένης Συμβούλου Προγράμματος της ΕΡΤ. Με μακρά εμπειρία στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση τηλεοπτικού προγράμματος, καθώς και στην επικοινωνιακή προβολή τηλεοπτικού περιεχομένου, η Χρύσα Μασούρου έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως διευθύντρια προγραμματισμού στον ANT1 και τον ALPHA, ενώ έχει υπηρετήσει στο πρόσφατο παρελθόν και στην ΕΡΤ ως Σύμβουλος Προγράμματος.

Το έργο της θα συνδράμει, ως Σύμβουλος Προγράμματος η σκηνοθέτιδα, συγγραφέας και δημοσιογράφος Κέλλυ Αλχανάτη-Παπούλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για περισσότερα από 20 χρόνια, η Κέλλυ Αλχανάτη συνεργάστηκε τόσο με μεγάλες διαφημιστικές εταιρίες όσο και με εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών. Στο παρελθόν εργάστηκε ως στέλεχος στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και του STAR εν ώ από το 2006 και για δύο ολόκληρα χρόνια εργάστηκε στην ΕΡΤ Ψηφιακή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ, «τα δύο νέα στελέχη, μαζί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης της ΕΡΤ, θα προχωρήσουν στον επανασχεδιασμό του ψυχαγωγικού και πολιτιστικού προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης, ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ενός σύγχρονου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, αλλά και στις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού».