Ο σπουδαίος Αμερικανός τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, που πέρασε και από τον πάγκο του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν, έρχεται άμεσα στη χώρα μας, προκειμένου να δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και να οδηγήσει την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Αυτό αναφέρει το sdna.gr το οποίο στο ρεπορτάζ του αποκαλύπτει ότι ο Πιτίνο έρχεται στην Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου, προκειμένου να συναντήσει τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, και να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής!

Όλα δείχνουν ότι το οικονομικό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο, καθώς ο Πιτίνο δεν έχει ανάγκη ένα «χρυσό» συμβόλαιο. Τα οικονομικά της ΕΟΚ έχουν… ταβάνι, αλλά και οι απαιτήσεις του 67χρονου κόουτς δεν είναι τόσο υψηλές, όσο θα περίμενε κανείς για έναν τεχνικό με τις δικές του περγαμηνές.

Τι ενδιαφέρει τον Πιτίνο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ; Πρώτον, να αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και, δεύτερον, να κυνηγήσει τη διοργάνωση του Προολυμπιακού η ΕΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα είναι «head coach» στα «παράθυρα». Ο Πιτίνο θα πάρει την ομάδα το καλοκαίρι.