Το GNTM 3 θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και κυκλοφόρησε και το σχετικό τρέιλερ. Φέτος αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM 3.

Στην κριτική επιτροπή παραμένει η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, ενώ φέτος υποδέχονται στην τέταρτη καρέκλα τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού του GNTM 3 έχει ο «μέντορας» των διαγωνιζόμενων στο GNTM 3 που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Καράβα. Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model 3 συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στον χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Τα αγόρια έρχονται αυτή τη σεζόν, αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο. Θα διεκδικήσουν δυναμικά τη θέση τους στο χώρο του ελληνικού μόντελινγκ. Τα κορίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν -και παραμένουν- οι βασίλισσες της μόδας. Η κυριαρχία των κοριτσιών στα catwalks αμφισβητείται ισχυρά από τα αγόρια.

Η εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #Not» αποκάλυψε τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που φαίνεται να κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να ενταχθούν στην τελική εικοσάδα. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι κριτές έχουν διαλέξει πολλά διαφορετικά στυλ και ότι φέτος το επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα υψηλό. «Οι ιθύνοντες της παραγωγής αποφάσισαν φέτος να επιλέξουν αγόρια και κορίτσια, τα οποία είναι λίγο πιο μικρά σε ηλικία και λίγο πιο εύπλαστα στην εικόνα τους για να μπορέσουν να πάρουν μέρος σε διάφορα concept» αποκάλυψε η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του OPEN. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη μετά Covid-19 εποχή το «GNTM» τηρεί όλα τα μέτρα ασφάλειας για των εργαζομένων και παικτών, αφού πριν από τις δοκιμασίες υπήρχε θερμομέτρηση σε όλους τους παίκτες.