Φανερά ικανοποιημένη η Στεφανία Λυμπερακάκη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision ανήρτησε πριν λίγη ώρα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το εξής μήνυμα:

«Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους!!».

Νωρίτερα σε βίντεο που είχε παίξει στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1 η ταλαντούχα καλλιτέχνης είχε πει χαρακτηριστικά τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΡΤ για την φοβερή ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη φετινή Eurovision στο Ρότερνταμ με το τραγούδι μου Supergirl».

Το σκεπτικό της ΕΡΤ

Σύμφωνα με τη διευθύντρια διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ Μαρία Κουφοπούλου «η γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ αφού εξέτασε δεκάδες προτάσεις εκ των οποίων είκοσι από αυτές πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις για να μας οδηγήσουν στη σκηνή του Ρότερνταμ κατέληξε στη πρόταση της Στεφανίας η οποία και άρτια ήταν και είναι ένα εξαιρετικό φωνητικό ταλέντο».

Σημειωτέον ότι στη γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ μετείχαν οι Δημήτρης Παπαδημητρίου (Συνθέτης, μέλος δ.σ ΕΡΤ ΑΕ και πρόεδρος της επιτροπής) Γιάννης Πετρίδης, Πέτρος Αδάμ , Γιώργος Μαρκάκης (μουσικοί παραγωγοί της ΕΡΤ), Μαρία Κουφοπούλου, Σοφία Δρανίδου ( Διεύθυνση διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ).