Συνελήφθησαν δύο νεαροί ηλικίας 24 και 25 ετών - Αφαίρεσαν από δωμάτια ξενοδοχείων χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική συσκευή και διάφορα αντικείμενα

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 24 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε δύο δωμάτια ξενοδοχείου όπου διέμεναν 36χρονος αλλοδαπός και 43χρονη αλλοδαπή και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους, χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν προβεί στη διάπραξη των συγκεκριμένων κλοπών.

Άμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 655 ευρώ, 95 λιρών Αγγλίας, 12 δολαρίων Αμερικής, δύο κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονική συσκευή (i-pod), κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας βρέθηκαν σε αύλιο χώρο πλησίον του ξενοδοχείου ακόμα δύο (2) κινητά τηλέφωνα ενώ μέρος των αφαιρεθέντων αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.