Το βράδυ της Τετάρτης (13/1), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Ευαγγελία Συριοπούλου που έκανε ποδαρικό για το νέο έτος. Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα Στη Θέση Μου» μίλησε για τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της, καθώς και για την τρυφερή σχέση, βαθιάς αγάπης και αλληλοκατανόησης, που έχουν μεταξύ τους.

«Εμένα ο κόσμος με γνώρισε με τον σύντροφό μου, έχουμε μια σοβαρή και ώριμη σχέση. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι εκείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη. Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω. Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, αλλά έχω ερωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά» υπογράμμισε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Στη συνέχεια, απάντησε αν τη φλερτάρουν στο δρόμο. «Με φλερτάρουν και είναι πάντα ωραία. Συνήθως κάτι λένε για το ύψος μου. Με λένε “καμαρωτή”, “αρχόντισσα”, “αριστοκράτισσα” κι ο σύντροφός μου χαίρεται. Είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά και νιώθω ευτυχισμένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά».

Τέλος, η Ευαγγελία Συριοπούλου αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της στην υποκριτική, αλλά και στην ταινία «Ευτυχία», που την άγγιξε συναισθηματικά και την ωρίμασε επαγγελματικά.