Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε η οικογένεια του πνευμονολόγου Γιώργου Μαλτεζάκη, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε ο γιατρός.

Στην σχετική ανακοίνωση της η οικογένεια αναφέρει:

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους ανθρώπους που συνετέλεσαν στην αίσια έκβαση της περιπέτειας υγείας του Μαλτεζάκη Γιώργου, και ειδικότερα:

∙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αρτιότατη αντιμετώπιση κατά την μεταφορά του ανθρώπου μας

∙ ΣΤΟ νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου ΓΝ, την νύχτα της 10ης προς 11η Σεπτ 2019, των οποίων η εμπειρία και ο άμεσος συντονισμός, έκανε την διαφορά κατά την είσοδο του ασθενούς μας στο νοσοκομείο, αξιοποιώντας κάθε κρίσιμο δευτερόλεπτο.

∙ Στο νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου ΓΝ, που καθημερινά δίνουν πολλές μάχες σε πολλά μέτωπα ,για να σώσουν, κυριολεκτικά, την ζωή των ασθενών τους ,υπερβαίνοντας εαυτούς.

Είμαστε ευγνώμονες σε όλους σας, σε βαθμό που τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά μας.

Φυσικά, ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους, η αγάπη και συμπαράσταση των οποίων μας γέμισε δύναμη και κουράγιο στις δύσκολες ώρες που περάσαμε.

Η οικογένεια Μαλτεζάκη Γιώργου, ιατρού Πνευμονολόγου.