Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα που έγινε το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι στα Μέγαρα, όπου σωφρονιστικός υπάλληλος σκότωσε τον γαμπρό του και τραυμάτισε τη σύζυγό του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας λαμβάνουν από νωρίς σήμερα το πρωί καταθέσεις για να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το αιματηρό περιστατικό.

Ο δράστης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

«Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, τυπικός στη δουλειά του. Δεν μας είχε δείξει ποτέ κάτι που να μας προκαλέσει ανησυχία. Η συμπεριφορά του έδειχνε ότι είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας», περιγράφουν συνάδελφοι του δράστη. Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες ο σωφρονιστικός υπάλληλος έχασε τη μητέρα του, κάτι που του κόστισε ιδιαίτερα. Ήταν το δεύτερο πλήγμα μετά τον χωρισμό από τη σύζυγο του, με την οποία βρίσκονται σε διάσταση. Αυτός ήταν, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο λόγος που όπλισε το χέρι στα Μέγαρα.

ΕΛΛΑΔΑ01.11.2019 06:53Μέγαρα: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού - Σκότωσε μπροστά σε 3 ανήλικα παιδιάΜέγαρα: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού - Σκότωσε μπροστά σε 3 ανήλικα παιδιά

Ο δράστης θεωρούσε ως υπαίτιους για τον χωρισμό του, τον 48χρονο κουνιάδο του και την 43χρονη σύζυγο του. Κανείς βέβαια δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δεν θα δίσταζε να τους πυροβολήσει με πιστόλι μπροστά στα μάτια ενός εκ των τριών παιδιών τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου και τη 43χρονη να νοσηλεύεται στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σωφρονιστικός υπάλληλος είχε «χρεώσει» περισσότερο το χωρισμό στον κουνιάδο του, ο οποίος ήταν γιατρός. Μαζί με τη σύζυγό του, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, είχε τρία παιδιά, τα οποία παρακολουθούνταν πλέον από ψυχολόγο.