Φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία στην Πολυτεχνειούπολη - Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο
Ακόμα μια φωτιά εκδηλώθηκε στην Πολυτεχνειούπολη, λίγες μέρες μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που είχε ως σημείο εκκίνησης παράνομα μελίσσια στην περιοχή του Ζωγράφου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 28.07.2025 22:20 Τα σενάρια που εξετάζονται για τη φωτιά στην Πολυτεχνειούπολη: Καταγγελίες για μπιτόνι με λάδι στο δάσος
Συγκεκριμένα, η νέα φωτιά εκδηλώθηκε την Παρασκευή (8/8) και ξέσπασε σχεδόν ταυτόχρονα σε τρία διαφορετικά σημεία, κάτι που γεννά σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τα αίτια που την προκάλεσαν.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σχεδόν την ίδια χρονική στιγμή με τη μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής στην Κερατέα, όπου το πύρινο μέτωπο έκαψε σπίτια, με έναν άνδρα να εντοπίζεται απανθρακωμένος.
Σημειώνεται ότι παρά τις δύσκολες συγκυρίες, η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και αποτελεσματική, με τη φωτιά να τίθεται γρήγορα υπό έλεγχο, προτού επεκταθεί και απειλήσει τις γύρω πολυκατοικίες.
Διαβάστε ακόμηΕκτός ελέγχου η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Ένας νεκρός και καμένα σπίτια – Σε ετοιμότητα για εκκένωση διά θαλάσσης

Προειδοποίηση Meteo για επιδείνωση της φωτιάς στην Κερατέα - Ιδιαίτερα δυσμενείς έως το βράδυ οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες

Τεράστια ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες - Αναχωρούν με καθυστέρηση τα πλοία

Αλλαγές στις χρεώσεις ΑΤΜ από 11 Αυγούστου: Τι ισχύει για αναλήψεις και ερωτήσεις υπολοίπου