Φωτιές στα Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο 80χρονος για εμπρησμό
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 80χρονος που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για την πρόκληση τεσσάρων πυρκαγιών στα Γλυκά Νερά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλλάδα | 21.08.2024 14:44Φωτιά τώρα στη Ρόδο: Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Ο 80χρονος, που είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση και κάτ' εξακολούθηση, είναι υπαίτιος, σύμφωνα με τη δικογραφία, για τις 4 εστίες πυρκαγιάς στα Γλυκά Νερά στις 11 Αυγούστου, ημέρα που ξέσπασε και η μεγάλη φωτιά στον Βαρνάβα.
Στα στοιχεία που οδήγησαν στην σύλληψη του, περιλαμβάνεται βιντεοληπτικο υλικό στο οποίο φέρεται να έχει καταγραφεί να πετά από το αυτοκίνητο του, εύφλεκτο υλικό σε τέσσερα σημεία. Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία . Η Ανακρίτρια πριν ακούσει τον 80χρονο έλαβε κατάθεση από μία μάρτυρα υπεράσπισης που προτάθηκε από τον ηλικιωμένο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονταικαταχώρησηΔιαβάστε ακόμη
Μεγάλες ελλείψεις στα νησιά: Παραιτήθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σάμου – Τι απαντά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σοκαριστική προειδοποίηση συνεργάτη του Πούτιν: «Η Δύση διακινδυνεύει να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο»

Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για Καλλιάνο: «Είναι ιδιοκτήτης παράνομου Κέντρου Μελέτης»

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ: Οργισμένοι συγγενείς και φίλοι
