ΦΩΤΟ | Εντονα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη, με βροχές και καταιγίδες

ΦΩΤΟ | Εντονα καιρικά φαινόμενα στην Κρήτη, με βροχές και καταιγίδες

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, κατά τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 05/11 και την Πέμπτη 06/11 αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ορίστηκε το κρίσιμο ραντεβού των αγροκτηνοτρόφων με Χατζηδάκη, άνοιξε το μπλόκο στον ΒΟΑΚ

ΗΧΗΤΙΚΟ | “Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε σταμάτησε απότομα κι έπεσε στο κενό… Χρειάζονται χρόνια για να αλλάξουν νοοτροπίες για την οπλοκατοχή και την οπλοχρησία στην Κρήτη”

Τα φαινόμενα κατά τόπους στα βόρεια τμήματα της Κρήτης θα έχουν μεγάλη διάρκεια και ένταση, με έμφαση στις περιφερειακές ενότητες Χανίων και Ρεθύμνου.

Στην παρακάτω ομάδα χαρτών παρουσιάζεται ο εκτιμώμενος αθροιστικός υετός 3ώρου μεταξύ 17:00-20:00 της Τετάρτης 05/11, 02:00-05:00 και 08:00-11:00 της Πέμπτης 06/11.